Hamilton megvédte menedzsmentjét - F1VILÁG.HU

Hamilton megvédte menedzsmentjét

HIRDETÉS

Megvédte menedzsmentjét, a Simon Fuller vezette XIX Entertainment nevű vállalatot a Forma-1 2008-as világbajnoka, Lewis Hamilton.


Megvédte menedzsmentjét, a Simon Fuller vezette XIX Entertainment nevű vállalatot a Forma-1 2008-as világbajnoka, Lewis Hamilton.

A királykategória kereskedelmi jogait birtokló Bernie Ecclestone nemrégiben úgy fogalmazott, a McLaren Mercedes versenyzője óriási hibát követett el akkor, amikor összeállt az említett menedzsmentirodával, állítása szerint ugyanis az sokkal inkább jártas a show bizniszben, mint az autósportban.

Hamilton azonban kiállt a csapat mellett, és kifejtette: idei baklövéseiért jobbára ő tehető felelőssé, nem pedig a versenyzői ügyeivel foglalkozó cég.

„Azt gondolom, a XIX idén nagyon sok kritikát kapott, ami egyáltalán nem fair, és rengeteg dolog sokkal inkább az én hibám” – fogalmazott a brit a Guardiannak. „Minden versenyen ott akartak lenni. Én kontrolláltam a dolgokat, és úgy döntöttem, hogy nincs szükség rájuk minden helyszínen, mert saját magam akartam intézni a dolgaimat bizonyos versenyeken. A jövőben minden nagydíjon ott lesznek.”

A brit hozzátette, sok esetben nem kérte ki a menedzsment tanácsát ügyei intézéséhez, így elismeri, sokkal hatékonyabban is működhetett volna az együttműködés 2012-ben.

„Sok kritikát kaptak, de továbbra is támogatnak engem. Soha nem voltak semmilyen hatással a gondolkodásomra, arra, hogy miképp kezelem a dolgokat. Tényleg mindent magamra vállaltam. Idén nem használtam ki optimálisan a rendelkezésemre álló forrásokat, de tudom, hogy ez egy sikeres kapcsolat és partnerség lesz a jövőben. Azt gondolom, fantasztikusak.”

„Nemrégiben együtt ebédeltem Simonnal New Yorkban és egyszerűen imádtam. Tényleg fantasztikus srác. Nem is lehetnék boldogabb amiatt, hogy meghoztam ezt a döntést, mert fantasztikus emberek vesznek körül, és nagyon várom már a továbbiakat.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!