Hamilton nagyon sajnálja a rajongókat

2017 Chinese Grand Prix, Friday - Steve Etherington
Lewis Hamilton, Mercedes, Großer Preis von China 2017, Freitag - Steve Etherington

Mindössze 1 kört tudott megtenni a Kínai Nagydíj pénteki edzésnapján a Mercedes bajnokesélyes versenyzője, Lewis Hamilton.

A brit pilóta a mezőny többi tagjához hasonlóan nem sokat körözhetett Sanghajban a kedvezőtlen időjárás miatt.

Az első szabadedzésen mindössze 20 perc jutott a versenyzőknek, a második tréninget pedig teljes egészében törölni kellett, mert a mentőhelikopter nem tudott volna landolni Sanghajban.

„Nyilván nem volt valami jó napunk” – összegzett a háromszoros világbajnok.

„Mindössze 1 kört tudtam megtenni idén a 2017-es esőgumikon, és amit elmondhatok róluk ez alapján, hogy nagyon hasonlóak a tavalyiakhoz, szóval nem igazán aggódom.”

„A pálya rendben volt, egész nap körözhettünk volna, ha nem lettek volna a felhők. Ez nyilván nem jó élmény a TV-nézőknek, de főleg a lelátón helyet foglaló rajongóknak, akik kifizették a jegyeket, hogy kilátogassanak ide a városból, vagy akár más országokból.”

„Muszáj együtt dolgoznunk az FIA-val és a FOM-mal, hogy megoldást találjunk, vagy valamilyen alternatív tervet, ha a jövőben is hasonlóan alakulnak a körülmények.”

Hamilton egyébként igyekezett kárpótolni a közönséget: a délutáni edzés idejében kiment a főtribün elé, és sapkákat osztogatott a kitartó rajongóknak.

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
}

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!