Hamilton nem akar beszélni a jövőjéről - F1VILÁG.HU

Hamilton nem akar beszélni a jövőjéről

HIRDETÉS

Nem kívánt beszélni jövőjéről Szingapúrban a McLaren világbajnok versenyzője, Lewis Hamilton.


Nem kívánt beszélni jövőjéről Szingapúrban a McLaren világbajnok versenyzője, Lewis Hamilton.

A brit szerződése az idei év végén jár le a wokingi gárdánál, a pletykák szerint pedig komoly tárgyalásokat folytat a Mercedes csapatával is, így nem kizárt, hogy jövőre már a német istálló színeiben folytatja Forma-1-es pályafutását.

Csütörtökön Szingapúrban újságírók szerették volna megkérdezni Hamiltont a fejleményekről, a brit azonban kijelentette, nem válaszol a jövőjét firtató kérdésekre.

„Mielőtt nekikezdenénk, nem azért vagyok itt, hogy beszéljek bármiről is a hétvége kivételével” – idézte a brit szavait a Press Association.

„Nincsenek extra híreim önök számára, szóval kérem, használják arra ezt az időt, hogy másról beszélnek. Kizárólag erre a hétvégére összpontosítok.”

A McLaren optimistán várhatja a hétvégi Szingapúri Nagydíjat, hiszen az elmúlt három versenyt megnyerte. Hamilton Magyarországon, illetve a legutóbbi, olaszországi versenyen is nyerni tudott. A 2008-as év legjobbja azonban óvatosan nyilatkozott esélyeiről.

„A legfontosabb dolog, hogy ne legyünk elszállva attól a tempótól, amit a legutóbbi versenyen mutattunk, mert ez egy teljesen más hétvégének ígérkezik.”

„Többen – köztük Fernando [Alonso] – is mondták, hogy lesznek újításaik ezen a hétvégén, szóval remélem, hogy nekünk is lesz valami.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!