Hamilton nem bánja, hogy kihagyta a londoni bemutatót - F1VILÁG.HU

Hamilton nem bánja, hogy kihagyta a londoni bemutatót

HIRDETÉS
FORMULA 1 - GP of Austria 2017

A Mercedes háromszoros világbajnoka, Lewis Hamilton elárulta, nem érzi úgy, hogy tiszteletlen lett volna a rajongókkal azért, amiért távolmaradt a szerdai, nagyszabású londoni rendezvénytől.

Az F1Live elnevezésű eseményen a mezőny minden egyes tagja jelen volt, és egy utcai bemutató keretében szórakoztatta a nagyérdeműt – az élő közvetítésnek hála szerte a világon.

A mezőnyből csupán egyvalaki hiányzott: Lewis Hamilton, aki úgy érezte, az Osztrák Nagydíj után egy kis kikapcsolódásra vágyik.

Hamilton a Brit Nagydíj csütörtöki sajtótájékoztatóján elárulta, esze ágában sem volt megbántani a rajongókat, és megígérte, hogy hétvégén, Silverstone-ban kárpótolni fogja őket.

„Próbáltam kikapcsolni. Személy szerint úgy érzem, a lehető legjobb módját választottam a versenyre való felkészülésnek” – mondta a brit versenyző.

„Az embereknek persze eltérő véleményeik lesznek. De én imádom ezt a versenyt. És kétlem, hogy a tegnapi dolognak bármilyen negatív hatása is lesz erre a nagyszerű futamra.”

„A rajongók sokat spórolnak erre a versenyre. És az évek során szerintem láthatták, hogy ezt mennyire nagyra értékelem, és hogy visszaadom mindezt a rajongóknak.”

„Múlt héten szóltam a távolmaradásomról az F1Live szervezőinek, és mondtam Totónak [Wolff] is. A csapat tiszteletben tartotta a döntésemet.”

„Minden évben hihetetlen támogatást kapok a rajongóktól, és alig várom már, hogy lássam őket a hétvégén.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!