Hamilton: Nem így kellett volna lennie

FORMULA 1 - GP of Austria 2017
SPIELBERG,AUSTRIA,07.JUL.17 - MOTORSPORTS, FORMULA 1 - Grand Prix of Austria, Red Bull Ring, free practice. Image shows Lewis Hamilton (GBR/ Mercedes). Photo: GEPA pictures/ Felix Roittner - For editorial use only. Image is free of charge.

Lewis Hamilton a harmadik helyen zárta az osztrák időmérőt, de a váltócsere miatt kapott öt rajthelyes büntetése miatt csupán a nyolcadik pozícióból vághat neki a holnapi futamnak.

A brit versenyző szeretett volna még egy kicsit javítani az idején, de nem csügged, és most már a futamra koncentrál.

„Először is gratulálok Valtterinek, fantasztikus munkát végzett, és Sebastian is nagyon gyors volt. Örülök a harmadik helynek is, de jobb lett volna, ha tudok a köridőmön javítani.” – mondta Hamilton, aki mindent megtesz azért holnap, hogy a Mercedes megszerezze az első két helyet.

„Nem így szerettük volna, nem így kellett volna lennie. De a maximumot fogom teljesíteni a versenyen. Fel akarok érni az elejére, és nagyon jó lenne, ha az élen végeznénk Valtterivel.”

„A szuperlágy gumival kezdek, ami lassabb lesz az övéknél, de az elején tovább kellene bírnia. Meglátjuk.” – tette hozzá.

Hamilton 14 ponttal van lemaradva a világbajnoki tabellán Vetteltől, aki a második helyről indulhat az Osztrák Nagydíjon.

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!