Hamilton nem tart attól, hogy Vettel kiszorítja őt - F1VILÁG.HU

Hamilton nem tart attól, hogy Vettel kiszorítja őt

HIRDETÉS

Egyáltalán nem foglalkoztatják a Sebastian Vettellel kapcsolatos pletykák a Mercedes világbajnok versenyzőjét, Lewis Hamiltont.


Egyáltalán nem foglalkoztatják a Sebastian Vettellel kapcsolatos pletykák a Mercedes világbajnok versenyzőjét, Lewis Hamiltont.

A német sajtóban ütötték fel fejüket a minap azok a hírek, melyek szerint Vettel szolgálataira igényt tartana a Mercedes – és miután Nico Rosberggel nemrég szerződést hosszabbított a brackley-i gárda, a Red Bull ásza Lewis Hamilton helyét vehetné át.

Hamilton azonban a Magyar Nagydíj helyszínén, a Hungaroringen újságíróknak nyilatkozva elmondta, nem foglalkoztatják a szóbeszédek.

„Nem aggódom emiatt” – mondta a brit.

„Még egy német versenyző? Nem vagyok meggyőződve arról, hogy ez az, amit a Mercedes szeretne. Momentán az a helyzet, hogy a jövő év végéig biztosan itt versenyzem, a szerződésem tehát még nem mostanában jár le. De a Mercedes a legjobb, szóval természetes, hogy mindenki itt akar versenyezni.”

Hamilton már jelezte a Mercedes vezetőségének, hajlandó hosszabbítani, és nem vágyik arra, hogy máshol versenyezzen.

„Jeleztem már, hogy szívesen leülök tárgyalni. Ez még nem történt meg, de a csapat tudja, hogy szeretnék maradni, és ők is világossá tették, hogy ugyanerre vágynak.”

„13 éves korom óta a Mercedesnél vagyok, szóval ez a csapat tényleg olyan, mintha a családom lenne.”

„Persze soha nem tudni, mit hoz a jövő, de én nem igazán tudom elképzelni magam más csapatnál. De ha például ők valaki mást akarnak, nem fogok panaszkodni. Mindenkinek van hely.”

Hirdetés

Vettel egyébként ma, a Hungaroringen cáfolta, hogy a Mercedes ajánlatot tett neki.

„Azt gondolom, minden ajánlatot meg kell fontolni, de semmi sem változott – szeretném megismerni Helmut [Marko] informátorát” – mondta a címvédő.

„Én nem szoktam ilyen dolgokról beszélni.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!