Hamilton: Őrült gyors a Ferrari

Fotó: Pirelli
Lewis Hamilton Mercedes Pirelli
Lewis Hamilton, a Mercedes versenyzője biztos benne, hogy az F1-es Bahreini Nagydíj vasárnapi futamán képesek lesznek felvenni a harcot a Ferrarival.

Hamilton a Ferrarik mögött, a 3. helyen végzett az időmérő edzésen, és habár az olaszok egész hétvégén előnyben voltak a többiekkel szemben, a brit csupán 3 századdal maradt el Sebastian Vettel idejétől.

A Mercedes versenyzője elismerte, hogy a Ferrari remek teljesítményt nyújt a hétvégén, azonban a futamon nem fogják hagyni, hogy könnyedén meglépjenek.

„A Ferrari ezen a versenyhétvégén őrült gyors, majd még ehhez Charles Leclerc is elsőosztályú munkát végzett” – mondta Hamilton az időmérőt követően. „De azt gondolom, hogy a versenyen tartani tudjuk majd a tempót, még akkor is, ha a hosszú etapjaimmal nem teljesen voltam elégedett szombat délután.”

„Természetesen minden időmérő szebb, ha te magad állsz a pole-ban, de én tényleg élveztem ezt a kvalifikációt. Minden edzésen javítani tudtunk, és végül Sebastian idejéhez csak 30 ezredmásodperc hiányzott. Azt hiszem, mindig ilyen szoros csata kellene hogy legyen közöttünk!”

„Izgatott vagyok, hogy hogyan sikerül javulnunk vasárnapra a Ferrarihoz képest. Természetesen gyorsak, de a versenyen megpróbálunk fordítani. Nem hagyjuk őket küzdelem nélkül meglógni. Először is egy tiszta rajtra lesz szükségünk, aztán majd meglátjuk. Különösen fontos lesz ezen az éjszakai futamon a gumikezelés – ez lesz a kulcs a dobogóhoz.”

Maradj még, olvasd el ezeket is!

 

 

Kapcsolódó cikkek

Friss hírek

 

 

 

 

 

 

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!