Hamilton: Pozitív, hogy közel vagyunk a Ferrarihoz - F1VILÁG.HU

Hamilton: Pozitív, hogy közel vagyunk a Ferrarihoz

HIRDETÉS
Fotó: Mercedes

Lewis Hamilton, a Mercedes versenyzője megköszönte a szerelők munkáját azok után, hogy az Azeri Nagydíj időmérő edzésén a 2. helyet szerezte meg Sebastian Vettel mögött.

Hamilton pénteken sokat küszködött az autóval, és egyáltalán nem érezte magát kényelmesen a versenygépében – ma azonban fordult a kocka, és szerinte a csapat remek munkájának köszönhető, hogy sikerült javulást elérniük, ugyanis szinte mindent megváltoztattak az autó beállításain.

Az időmérő edzésen Hamilton 1,8 tizedmásodperccel maradt el Vettel legjobb idejétől, azonban a német – hasonlóan a Mercedes versenyzőjéhez – hibázott utolsó gyorskörén.

„Ez szoros volt. A lehető legjobb munkát végeztünk. Nagyon-nagyon szoros meccs volt. Az utolsó szektorban hibáztam, Sebastian pedig remek munkát végzett” – nyilatkozott elismerően Hamilton. „Ők voltak a leggyorsabbak egész hétvégén, és nyilvánvalóan rendkívüli az autójuk idén.”

„Örülök, hogy a csapat mára remek munkát végzett, hogy megértsük, a tegnapi formánkhoz képest hogyan tudunk előrébb jutni. Köszönöm nekik a kemény munkát. Ma már egy sokkal következetesebb autóm volt” – folytatta a brit.

„Még mindig vannak hiányosságok, de előrelépéseket tettünk, és pozitív, hogy ennyire közel vagyunk a Ferrarihoz. A Red Bull is ígéretesnek tűnt, nem tudom, végül mi történt velük.”

A kérdésre, milyen változtatásokat hajtottak végre az autón, Hamilton így válaszolt: „Mindent. Nagyon sokat módosítottunk.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!