Hamilton reméli, folytatni tudják a remeklést - F1VILÁG.HU

Hamilton reméli, folytatni tudják a remeklést

HIRDETÉS

Forma-1-es pályafutása 32. rajtelsőségét szerezte meg az Ausztrál Nagydíj szombati időmérő edzésén Lewis Hamilton.


Forma-1-es pályafutása 32. rajtelsőségét szerezte meg az Ausztrál Nagydíj szombati időmérő edzésén Lewis Hamilton.

A Mercedes világbajnok versenyzője a Red Bull ausztrál tehetségét, Daniel Ricciardót, valamint saját csapattársát, Nico Rosberget előzte meg az esőáztatta kvalifikáción.

„Eddig nagyon érdekesen alakul a hétvége” – mondta a 2008-as év legjobbja.

„Ma mindenkire sokkal nehezebb feladat várt az időjárás miatt, de nagyon boldog vagyok, a csapat kiváló munkát végzett. Az új autókat sokkal nehezebb vezetni esőben, nekem pedig először volt lehetőségem erre, ahogy szerintem sokan másoknak is.”

„Az, hogy Nico [Rosberg] és én is itt vagyunk a legjobb háromban, jól mutatja, hogy nagyon egyben van a csapat. És örülök annak is, hogy Daniel [Ricciardo] ilyen jól szerepelt.”

Hamilton kifejtette, nem volt egyszerű döntéseket hozni a gumiválasztást illetően, de szerencséjükre jól alakult a végjáték a Q3-ban.

„Nehéz volt eldönteni, hogy mikor érdemes gumikat váltani. Nem tudtuk, hogy érdemes-e megpróbálni az intermediate-abroncsokkal, vagy sem. Daniel remek munkát végzett ezekkel a gumikkal, szóval elég szoros volt. Nagyon élvezetes időmérő volt, de remélem, holnap jobb időnk lesz.”

„A csapat hihetetlen munkát végzett a télen. Péntek délelőtt volt egy kis botlásunk, nem volt annyira ijesztő, csak ki kellett hagyni az első szabadedzést. Remek alapokra építhetünk, és remélem, folytatni tudjuk ezt a remek munkát.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!