Hamilton: Soha nem adom fel! - F1VILÁG.HU

Hamilton: Soha nem adom fel!

HIRDETÉS

A Mercedes brit versenyzője, Lewis Hamilton továbbra is teljes mértékben hisz abban, hogy meg tudja védeni világbajnoki címét a 2016-os Forma-1-es szezonban.


A Mercedes brit versenyzője, Lewis Hamilton továbbra is teljes mértékben hisz abban, hogy meg tudja védeni világbajnoki címét a 2016-os Forma-1-es szezonban.

A háromszoros világbajnok hátránya 26 pont a tabellán csapattársa, Nico Rosberg mögött, miközben már csak 3 verseny van hátra az idei bajnokságból.

Bár a múlt hétvégi Amerikai Nagydíjon Hamilton nyerni tudott, azt megelőzően, Japánban küszködött – elmondása szerint azonban sikerült maga mögött hagynia a történteket.

„Ahogy távoztam a versenyről, magam mögött hagytam mindent” – mondta a címvédő. „Nem rágódom rajta tovább, képes vagyok továbblépni.”

„Őszintén szólva nem rögtön a verseny után történt ez, szükségem volt azért egy napra, szóval a verseny után azért fájdalmas volt az egész, de az ember továbblép.”

„Ott voltam a gyárban a srácokkal, és nagy lökést adott az, hogy láthattam az egész csapatot, felemelő volt látni, hogy több mint ezren ünnepelték azt, amiért mindannyian olyan keményen dolgozunk. Hihetetlen dolog ez.”

„És aztán folytattam a kemény munkát a mérnökökkel. Hogy őszinte legyek, az austini volt az első hétvége az idei évben, amikor kezdettől fogva tudtam, hogy jól fog menni minden. És ez nagyszerű érzés. Bárcsak korábban eljött volna ez a pillanat!”

Bár austini sikerét megelőzően a júliusi Német Nagydíjon nyert utoljára, Hamilton azt mondja, soha nem veszítette el a hitét.

„Próbáltam pozitív maradni mentálisan. Spa nyilván jól ment, aztán Monzában is nagyszerű tempóm volt, de nem rajtoltam jól, ami mindent eldöntött. Szingapúr nem volt valami jó. Aztán Malajzia igen, de végül azt is elveszítettem.”

Hirdetés

„De továbbra is pozitív a hozzáállásom. Lehet még pontot szerezni, bármi lehetséges. A pillanat, amikor feladod, akkor dől el a sorsod. Én soha nem adtam fel semmit életem során, és most sem tervezem.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!