Megosztás:

Hamilton: Soha nem voltunk barátok Rosberggel

Hamilton elmondta, gyermekként is ellenfelekként viselkedtek egymással.
Hamilton elmondta, gyermekként is ellenfelekként viselkedtek egymással. © Red Bull

Lewis Hamilton, a Mercedes pilótája elmondta, milyen volt a kapcsolata gyermekként Nico Rosberggel, illetve elárulta azt is, ez változott-e azóta valamit.

Hamilton és Rosberg csapattársi kapcsolata elején sokan arra számítottak, hogy példás ellenfelek lesznek majd, tekintettel arra, hogy gyermekkori barátok voltak. A brit pilóta elárulta, egyáltalán nem volt baráti viszony köztük, hiszen már tinédzserként is riválisként tekintettek egymásra.

„Akkoriban azt mondtuk, hogy mindketten világbajnokok leszünk. Most ez így is van” – ezzel az üzenettel gratulált Hamilton Rosbergnek még világbajnoki címe megnyerésekor, ehhez pedig egy közös fotót is mellékelt még a gokartos időkből.

A kép korábban is keringett az interneten, amely alapján sokan azt gondolták, hogy a két pilóta kapcsolata a Mercedesnél romlott meg.

„Ugyanolyan a kapcsolatunk, mint a mercedeses idők előtt. Soha nem beszélgettünk egymással! Ez már akkor is így volt, amikor 15 évesek voltunk” – mondta Hamilton.

Úgy tűnik, hogy jelenlegi márkatársával, Valtteri Bottasszal viszont rendkívül jó a viszonya – kérdés, megmarad-e ez majd akkor is, amikor a finn közelebb áll majd a bajnoki cím megnyeréséhez.

„Eddig kiváló a kapcsolatunk. És ez csak akkor változik, ha be akar majd csapni vagy át akar verni. De ő nem ez a típusú ember, szóval teljes mértékben megbízom benne” – mondta a brit.

MEGOSZTÁS:

Ezt olvastad már?

A Szingapúri Nagydíj vasárnapi versenye óta továbbra is rengetegetn formálnak véleményt a...

Hozzászólások

( komment)