Hamilton szerencsésnek tartja Vettelt - F1VILÁG.HU

Hamilton szerencsésnek tartja Vettelt

HIRDETÉS

Szerencsésnek nevezte a Red Bull német versenyzőjét, Sebastian Vettelt a 2008-as év Forma-1-es világbajnoka, Lewis Hamilton.


Szerencsésnek nevezte a Red Bull német versenyzőjét, Sebastian Vettelt a 2008-as év Forma-1-es világbajnoka, Lewis Hamilton.

A brit pilóta szerint versenytársa igazán jó helyzetben volt az elmúlt években, hiszen egy meglehetősen domináns autó állt rendelkezésére, minek köszönhetően kétszer egymás után megnyerte a világbajnoki címet.

„Amikor én megnyertem a világbajnokságot, nem voltam olyan szerencsés, mint Sebastian azáltal, hogy egy olyan domináns autó állt rendelkezésemre, mely a következő évben is rendkívül erős volt” – mondta a McLaren versenyzője.

Hamilton jövőre már a Mercedes csapatánál folytatja pályafutását, és elmondása szerint csalódott, hogy nem sikerült még egy bajnoki címet nyernie a McLarennel.

„Nagyon sajnálom, hogy nem tudtunk még egy világbajnoki címet nyerni. Úgy gondolom, hogy csapatként elég jók voltunk ahhoz, hogy megtegyük, és én is elég jó voltam. Különböző okok miatt nem sikerült, de most nem fogok panaszkodni. A szezon hátralévő részében megpróbálom hozzásegíteni a csapatot a konstruktőri bajnoki címhez.”

A 27 éves versenyző úgy véli, gyakorlatilag semmi esélye nincs már arra, hogy megnyerje a bajnokságot 2012-ben.

„Már túlságosan le vagyunk maradva ahhoz, hogy megnyerjük az egyéni bajnoki címet. Ha sikerül, az valamiféle csoda lesz, és visszavonom, amit mondtam.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!