Hamilton: Szeretnék többet harcolni Alonsóval jövőre - F1VILÁG.HU

Hamilton: Szeretnék többet harcolni Alonsóval jövőre

HIRDETÉS
Singapore Grand Prix Preparations

Szeretne sok csatát vívni 2018-ban a McLaren versenyzőjével, Fernando Alonsóval a négyszeres világbajnok Lewis Hamilton.

A brit nemrég kifejtette, szeretné, ha a McLaren a Renault-motorokkal ott lehetne az élmezőnyben, a minap pedig egy interjúban arról beszélt, bízik abban, hogy egykori csapattársa, egyben riválisa, Fernando Alonso is harcban lehet a világbajnoki címért a következő idényben.

„Volt idén egy remek csatám Fernandóval, a szezon vége felé” – mondta a Mercedes versenyzője, utalva arra a küzdelemre, amelyre akkor került sor, amikor Malajziában a mezőny végéről küzdötte fel magát.

„Imádnám, ha többet csatázhatnék vele sokkal kiegyenlítettebb módon. Nehéz időket éltek át mostanában. Mivel 13 éves korom óta tagja voltam a McLarennel, az időmérők után mindig megnéztem, hol végzett Fernando. Mindig kíváncsi vagyok arra, hogy állnak, és figyelem a fejlődésüket.”

„Egyszerűen van egy hely számukra a szívemben, mert rengeteg mindent értem el velük. Nagyon remélem, hogy jövőre sikeresek lesznek, bízom abban, hogy harcolhatunk velük, mert a McLaren megérdemli, hogy ott legyen az élen.”

„Remélem, hogy az új erőforrással ott lesznek a közelünkben. Remélem, hogy lesz köztünk még egy hihetetlen bajnok, aki a vb-címért csatázhat.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!