Hamilton: Szeretnék többet harcolni Alonsóval jövőre

Singapore Grand Prix Preparations
Fernando Alonso (ESP) McLaren, Lewis Hamilton (GBR) Mercedes AMG F1 and Jolyon Palmer (GBR) Renault Sport F1 Team in the Press Conference at Formula One World Championship, Rd14, Singapore Grand Prix, Preparations, Marina Bay Street Circuit, Singapore, Thursday 14 September 2017.

Szeretne sok csatát vívni 2018-ban a McLaren versenyzőjével, Fernando Alonsóval a négyszeres világbajnok Lewis Hamilton.

A brit nemrég kifejtette, szeretné, ha a McLaren a Renault-motorokkal ott lehetne az élmezőnyben, a minap pedig egy interjúban arról beszélt, bízik abban, hogy egykori csapattársa, egyben riválisa, Fernando Alonso is harcban lehet a világbajnoki címért a következő idényben.

„Volt idén egy remek csatám Fernandóval, a szezon vége felé” – mondta a Mercedes versenyzője, utalva arra a küzdelemre, amelyre akkor került sor, amikor Malajziában a mezőny végéről küzdötte fel magát.

„Imádnám, ha többet csatázhatnék vele sokkal kiegyenlítettebb módon. Nehéz időket éltek át mostanában. Mivel 13 éves korom óta tagja voltam a McLarennel, az időmérők után mindig megnéztem, hol végzett Fernando. Mindig kíváncsi vagyok arra, hogy állnak, és figyelem a fejlődésüket.”

„Egyszerűen van egy hely számukra a szívemben, mert rengeteg mindent értem el velük. Nagyon remélem, hogy jövőre sikeresek lesznek, bízom abban, hogy harcolhatunk velük, mert a McLaren megérdemli, hogy ott legyen az élen.”

„Remélem, hogy az új erőforrással ott lesznek a közelünkben. Remélem, hogy lesz köztünk még egy hihetetlen bajnok, aki a vb-címért csatázhat.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
pp_gemius_hit('Aurgi_e7YvPTGxeFO8vlnqSc71yG41rhwqueMi4R8QT.b7');

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!