Hamilton: Szombaton mindenre fény derül - F1VILÁG.HU

Hamilton: Szombaton mindenre fény derül

HIRDETÉS

Lewis Hamilton már tűkön ülve várja a szezon első időmérő edzését, ahol reményei szerint a McLaren harcban lesz ellenfeleivel a pole pozícióért.


Lewis Hamilton már tűkön ülve várja a szezon első időmérő edzését, ahol reményei szerint a McLaren harcban lesz ellenfeleivel a pole pozícióért.

Azzal, hogy a pénteki második szabadedzésen közbeszólt az eső, még inkább bizonytalan, hogy mely csapat várhatja a legnagyobb eséllyel a szezonnyitót – hiszen a téli teszteken sem rajzolódtak ki az erőviszonyok.

Bár Hamilton a második lett csapattársa, Jenson Button mögött a délelőtti edzésen, elmondása szerint nem lehet tudni, ki hol áll a mezőnyben, mindössze az jelenthető ki, hogy az eddigiek szerint nagyon szoros, kiélezett küzdelemre számíthatunk Melbourne-ben.

„Úgy érezzük, hogy ott vagyunk az élmezőnyben, azonban ismét azt tudom mondani, hogy nem tudjuk, ki mennyi üzemanyaggal körözött eddig” – mondta a brit versenyző a riportereknek Ausztráliában.

„Úgy tűnik, hogy szoros lesz a csata köztünk, a Red Bull, a Ferrari és a Mercedes között. Egy nagyon érdekes nap lesz a holnapi. Az emberek általában hasonló programot teljesítenek a szombati szabadedzésen, így szerintem akkor már tisztább képet kaphatunk az erőviszonyokról.”

„Már alig várom, hogy meglássam, miként alakulnak a dolgok.”

Hamilton hozzátette, hogy nem bosszankodik a délután elvesztett idő miatt, azonban tudja, hogy csapatának ki kell használnia a szombat reggeli szabadedzést, hogy a lehető legjobb formában vághasson neki az időmérőnek.

„Nem volt bosszantó, hogy keveset körözhettünk, csak egy kicsit unatkoztunk. A szombat reggeli edzésen mindent megteszünk majd azért, hogy azonnal megkezdhessük az érdemi munkát, beállítsuk az autót és felkészüljünk a délutáni időmérőre” – magyarázta.

„A gumik a legtrükkösebb terület. Nem egyszerű felmelegíteni őket a hidegben.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!