Hamilton szoros csatára számít Brazíliában

Fotó: Red Bull
SPIELBERG,AUSTRIA,08.JUL.17 - MOTORSPORTS, FORMULA 1 - Grand Prix of Austria, Red Bull Ring, free practice. Image shows Lewis Hamilton (GBR/ Mercedes). Photo: GEPA pictures/ Felix Roittner - For editorial use only. Image is free of charge.

Bár mindkét pénteki szabadedzésen a leggyorsabb volt, Lewis Hamilton arra számít, a Ferrari és a Red Bull alaposan megnehezíti majd a dolgukat Interlagosban.

A Brazil Nagydíj pénteki szabadedzésein a Mercedesek uralkodtak, igaz, a második tréningen a Red Bull versenyzője, Daniel Ricciardo csupán 2 tizedre maradt el az élen végző Hamiltontól.

A Mercedes versenyzője azt mondja, elégedett, hiszen sikerült elvégezni a péntekre tervezett programot.

„Remek napunk volt. Igazán izgalmas volt pályára gurulni úgy, hogy az idei autók sokkal gyorsabbak! „Fizikailag sokkal megterhelőbb, mint korábban, ami nagyszerű, és nyilvánvalóan ma elég meleg volt odakint” – mondta az immáron négyszeres világbajnok, majd hozzátette, szoros küzdelemre számít hétvégén.

„Sikerült teljesítenünk a hosszú- és rövid etapokat egyaránt. Sajnos a gumik nem tartanak túl sokáig, szóval csak 1-2 kör van a rövidebb etapokban. Összességében, elvégeztük azt, amit el kellett végeznünk. Jó helyzetben vagyunk, de szerinem szoros küzdelem lehet.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!