Hamilton tart a Ferrari és a Red Bull fejlesztéseitől

Fotó: Mercedes
2019 Australian Grand Prix, Thursday - Paul Ripke Lewis Hamilton Mercedes
A világbajnoki címvédő Lewis Hamilton szerint a hétvégi Azeri Nagydíjon a Ferrari és a Red Bull is nagyon komoly ellenfélnek bizonyul majd.

A Mercedes remek formában kezdte az évet: bár nem minden versenyen volt a leggyorsabb autója, végül Ausztráliában, Bahreinben és Kínában is kettős győzelmet tudott szerezni.

Bakuba viszont a Ferrari egy új aerodinamikai csomaggal érkezett, a Red Bull pedig megkapja a Honda továbbfejlesztett erőforrását – Hamilton ezért arra számít, szoros lesz a küzdelem az élmezőnyben.

„Ezen a hétvégén a Ferrari nagyon gyors lehet. Van egy új csomagjuk, és ez a pálya igazán feküdt nekik az elmúlt években. A Red Bull pedig új motort kap, szóval ők is közelebb kerülhetnek” – mondta az ötszörös világbajnok.

„Tudom, hogy mi is benne leszünk a sűrűjében, szóval keményen kell dolgoznunk azért, hogy ennek a csoportnak az elején legyünk.”

„Rengeteg elemzést sikerült megértenünk. Hogy mik voltak a gyengeségeink, és mik az erősségeink a legutóbbi versenyem. Remélem, hogy Bakuba érkezve már jobban értjük a dolgokat, mint az első három versenyen.”

„A Ferrari viszont gyors az egyenesekben, úgyhogy gyanítom, nagyon-nagyon erősek lesznek ezen a hétvégén.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
}

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!