Hamilton tesztelni akar Mugellóban - F1VILÁG.HU

Hamilton tesztelni akar Mugellóban

HIRDETÉS

Mégis autóba ülne a május elején esedékes mugellói teszten a McLaren Mercedes világbajnok versenyzője, Lewis Hamilton.


Mégis autóba ülne a május elején esedékes mugellói teszten a McLaren Mercedes világbajnok versenyzője, Lewis Hamilton.

A wokingi gárda múlt héten jelentette be, hogy sem ő, sem csapattársa, Jenson Button nem gurul majd pályára az év egyetlen szezonközi tesztjén, ahol Gary Paffett és Oliver Turvey lesz majd munkában.

A csapat döntése mindazonáltal még a múlt hétvégi Bahreini Nagydíj előtt született meg, ahol a csapat kiábrándítóan szerepelt. Éppen ezért nem kizárt, hogy Hamilton mégis autóba ül majd Olaszországban.

„A mugellói tervek változhatnak” – idézik a 2008-as év legjobbját brit lapok. „Muszáj visszaülnöm az autóba. Ki kell derítenünk, miért fogynak el a gumik.”

„Ha van más dolog, amit tesztelni kell, vagy más módja annak, hogy rendezzük a dolgokat, akkor én leszek az első, aki megpróbálja, és nem adom át senki másnak.”

A McLaren egy magát megnevezni nem kívánó munkatársa arról számolt be, Hamilton mindenképp szeretne autóba ülni Mugellóban, így a tesztprogramot várhatóan módosítani fogják.

Csapattársa, Jenson Button viszont a jövő hét elején nálunk, Budapesten tartózkodik majd: a Kezdj El Valami Újat Hétvége keretein belül megrendezésre kerülő Belvárosi Nagydíjon köröz a McLaren tavalyi versenygépével.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!