Hamilton: Több tiszteletet Vettelnek!

Fotó: Mercedes
Fotó: Mercedes
A közösségi oldalát felhasználva üzent a médiának – és talán egy kicsit Sebastian Vettelnek is – a Forma-1 négyszeres világbajnoka, Lewis Hamilton.

A közösségi oldalát felhasználva üzent a médiának – és talán egy kicsit Sebastian Vettelnek is – a Forma-1 négyszeres világbajnoka, Lewis Hamilton.

A brit versenyző megnyerte a múlt hétvégi Japán Nagydíjat, és miután Sebastian Vettel csak a 6. helyen ért célba, Hamilton előnye  67 pontra nőtt a tabellán.

A szuzukai hétvégén Vettel hibázott az időmérőn, és sokak szerint akkor is, amikor összeütközött Max Verstappennel.

Hamilton saját Instagram-oldalán osztott meg nemrég egy üzenetet, melyben arra kérte a média képviselőit, mutassanak több tiszteletet Vettel irányába, hiszen „emberek vagyunk, hibázhatunk”.

„Úgy érzem, a médiának egy kicsivel több tiszteletet kellene mutatnia Sebastian felé” – írta közösségi oldalán a világbajnoki címvédő.

„Egyszerűen el sem tudjátok képzelni, mennyire kemény az, amit mi csinálunk ezen a szinten, vagy amit bármelyik más sportoló csinál a saját maximumán.”

„Emberek vagyunk, számíthatunk arra, hogy hibázunk, de az számít, hogy hogyan kerekedünk felül ezeken.”

 

Kapcsolódó cikkek

Ferrari: Nehéz döntés volt hátraküldeni Leclercet

A Ferrari Forma-1-es csapatát irányító Mattia Binotto elismerte, „nehéz” volt arra utasítani Charles Leclercet, hogy engedje el maga mellett csapattársát, Sebastian Vettelt a múlt hétvégi Kínai Nagydíjon.

Vettel: A következő hetek kulcsfontosságúak lesznek

A Ferrari idei eredményei egyelőre elmaradnak attól, amit a maranellóiak vártak volna az idei F1-es szezonban: Sebastian Vettel szerint még sok munka vár rájuk ahhoz, hogy kihozzák az autóból a benne rejlő lehetőségeket.

Vettel: A „gyenge újságírás” áldozatai vagyunk

A Ferrari négyszeres világbajnoka, Sebastian Vettel szerint csapata a „gyenge újságírás” áldozatává vált a vasárnapi Kínai Nagydíj után. A németnek egyáltalán nem tetszik az, ahogy a média tálalta a Ferrari sanghaji csapatutasítását.

Friss hírek