Hamilton tudja, hamarosan rajtbüntetést kap

Nevetségesnek tartja a hétvégi Orosz Nagydíjon begyűjtött megrovását a világbajnoki címvédő Lewis Hamilton.


Nevetségesnek tartja a hétvégi Orosz Nagydíjon begyűjtött megrovását a világbajnoki címvédő Lewis Hamilton.

A brit versenyző azért került a versenybírók látókörébe múlt szombaton, a szocsi időmérőn, mert nem megfelelő módon tért vissza a pályára a 2-es kanyarban, miután kicsúszott a bukótérbe.

Mivel Hamiltont már Bahreinben is megrovásban figyelmeztették egyszer, mert tolatott a bokszutcában, már csupán egy figyelmeztetés választja el attól, hogy 10 rajthelyes büntetést kapjon.

„Tisztában vagyok azzal, hogy legalább egy 10 rajthelyes büntetésem lesz majd idén, mert már csak egy figyelmeztetést kaphatok” – mondta a címvédő, aki csapattársa, Nico Rosberg mögött végül második lett a vasárnapi versenyen.

„A legutóbbi megrovásom elképesztően nevetséges. Vicces az egész. Amikor gokartoztam, volt egy steward, aki csak azért volt ott, hogy mindenki hétvégéjét tönkretegye. Kezd a múltra emlékeztetni ez az egész. A családok rengeteg pénzt költöttek arra, hogy ott legyenek a versenyhétvégéken. És akkor ott volt ez a srác, egy igazi s*ggfej! Úgy tudom, még mindig ott van. Pusztán azért volt ott, hogy elcsessze az emberek hétvégéjét. Már kezdem azt hinni, hogy ide is betette a lábát!”

Arra a kérdésre, pontosan melyik megrovásra is utalt nyilatkozatában, Hamilton azt mondta, „nem emlékszem, mi volt az utolsó”, majd miután elmondták neki, jelezte, „mindkettő” nevetséges.

Maradj még, olvasd el ezeket is!

Kapcsolódó cikkek

Friss hírek

 

 

 

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!