Hamilton úgy érzi, lemondhat a győzelemről Bakuban - F1VILÁG.HU

Hamilton úgy érzi, lemondhat a győzelemről Bakuban

HIRDETÉS

Az Európa Nagydíj szombati időmérő edzésén hibázó Lewis Hamilton úgy érzi, semmi esélye nem lesz arra, hogy megnyerje a vasárnapi, bakui versenyt.


Az Európa Nagydíj szombati időmérő edzésén hibázó Lewis Hamilton úgy érzi, semmi esélye nem lesz arra, hogy megnyerje a vasárnapi, bakui versenyt.

A brit versenyző jó eséllyel pályázott a rajtelsőségre, az időmérő edzés utolsó szakaszában azonban autójának jobb elejével a falnak ment, így csak a 10. helyről indulhat vasárnap.

Hamilton elárulta, úgy érzi, semmi nem jött össze ma, ám a holnapi versenyen megpróbálja a legtöbb pontot begyűjteni majd.

„Egyszerűen csak egy nehéz időmérő volt – egy olyan, amilyet az ember nem akar magának” – mondta csalódottan a háromszoros világbajnok.

„Az ilyen napok jönnek-mennek, az ember kénytelen elfogadni. Az autó alapvetően jó volt, egyszerűen csak nem találtam ma a ritmust.”

ham

Hamilton hozzátette, nem az időmérő edzés végére lenyugvófélben lévő nap sugarai zavarták meg.

„Nem, egyszerűen én rontottam el. Nem éreztem ma rá, nem találtam el a csúcspontokat, a megfelelő féktávokat – semmi sem volt a helyén ma.”

A címvédő hozzátette, úgy érzi, csapattársa, Nico Rosberg nagyszerű lehetőséget kapott, amit talán csak egy rossz rajttal ronthat el.

Hirdetés

„Nagyon kételkedem abban, hogy meg tudom nyerni ezt a versenyt, de minden tőlem telhetőt megteszek azért, hogy annyi pontot gyűjtsek, amennyit csak lehet.”

„Nicónak elég könnyű dolga lesz ott elöl – szerintem jóval erősebb a tempónk, mint a többieké, úgyhogy ha jól sikerül a rajtja, képes lesz kiautózni az előnyt.”

„Az én feladatom pedig az lesz, hogy keresztülrágjam magam az előttem lévőkön.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!