Hamilton: Úgy tűnik, remekül működnek a Ferrari fejlesztései - F1VILÁG.HU

Hamilton: Úgy tűnik, remekül működnek a Ferrari fejlesztései

HIRDETÉS
Valósággal sokkolta a Ferrarikkal szembeni hátrány a Szingapúri Nagydíj időmérő edzésén Lewis Hamiltont – a brit versenyzőnek aztán sikerült javulnia a Q3-ban, ám a pole-t még így sem tudta megkaparintani. Hamilton szerint jól működnek a Ferrari újításai.
SINGAPORE STREET CIRCUIT, SINGAPORE - SEPTEMBER 21: Lewis Hamilton, Mercedes AMG F1 W10 during the Singapore GP at Singapore Street Circuit on September 21, 2019 in Singapore Street Circuit, Singapore. (Photo by Joe Portlock / LAT Images)

Hamilton és csapattársa, Valtteri Bottas a Q3 első etapjai után 1 másodperces hátrányban voltak az akkor élen álló Sebastian Vettellel szemben. A világbajnoki pontverseny éllovasa a kvalifikáció után elárulta, fogalma sem volt arról, hogyan fog tudni 1 másodpercet javítani, végül azonban sikerült közelebb kerülnie.

A pole pozíciót azonban Charles Leclerc szerezte meg, Hamiltonnak így be kellett érnie a 2. hellyel. A vb-éllovas elárulta, nem gondolta, hogy ennyire erős lesz a Ferrari az utcai pályán.

„Kétlem, hogy számítottunk arra, hogy a Ferrarik ennyire gyorsak lesznek ma – kétségkívül sikerült fejleszteniük az autón, és úgy tűnik, az újítások igazán jól működnek, szóval le a kalappal” – mondta a címvédő az időmérő után.

„A Q3-ban az első etap után nagy hátrányban voltunk – ültem a garázsban és az járt a fejemben, ’te jó ég, ez egy másodperc – hol fogok én egy másodpercet találni?’”

„Ilyenkor minden, amit tehetsz, hogy bekapcsolod a biztonsági öved és átszáguldasz a kanyarokon – nekem pedig sikerült javítanom közel egy másodpercet. Mindent beleadtam, amit tudtam, de ennél több időt nem tudtam találni.”

„Mindenesetre örülök, hogy ott vagyok az első sorban, és remélem, hogy harcolni tudunk a Ferrarikkal. Kemény lesz, de nem lehetetlen.” 

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!