Megosztás:

Hamilton: Van valami a Ferrari tarsolyában

A címvédő szerint a Ferrari közelebb van, mint mondják.
A címvédő szerint a Ferrari közelebb van, mint mondják. © Singapore GP

A világbajnoki címvédő Lewis Hamilton attól tart, legfőbb riválisuknak, a Ferrarinak van valami a tarsolyában, így az olasz istálló nyerhet a szezon első versenyén, Ausztráliában.

A Ferrari célja 2016-ban egyértelműen az, hogy a világbajnoki címért harcoljon a Mercedesszel, Hamilton pedig elárulta, valósnak tartják a fenyegetést, így nagyon oda kell figyelniük a maranellói gárdára Melbourne-ben.

„Úgy tűnik, idén az egész mezőn összerázódott. Azt hiszem, a Ferrarinak van valami a tarsolyában. Szerintem ezen a hétvégén sokkal közelebb lesznek hozzánk, mint mondják. Akár győztesként is távozhatnak Melbourne-ből” – fogalmazott Lewis Hamilton.

Sebastian Vettel mindazonáltal óvatosabban fogalmazott – szerinte időbe telik, mire kiderül, mennyire is erős a Ferrari idén.

Amikor a németet arról kérdezték, a Ferrari gondokat okozhat-e a Mercedesnek, így felelt: „Szerintem igen. De nyilván a kérdés az, hogy mikor állunk készen erre.”

„Jó úton járunk, folyamatosan fejlődünk. Ugyanígy tettünk tavaly is. Sikerült előrelépnünk a télen, de hogy ez elég lesz-e, azt csak pár verseny után látjuk majd.”

„A célunk az, hogy fordítsunk a helyzeten. Nem hiszem, hogy meglepetés, ha azt mondom, a Mercedes a favorit, de mi arra törekszünk, hogy a jövőben mi legyünk azok.”

MEGOSZTÁS:

Ezt olvastad már?

A vártnál szigorúbb rádiótilalom lép életbe a Forma-1 évadnyitó futamán, az Ausztrál Nagydíjon...

Hozzászólások

( komment)