Hamilton: Vettelt még nem tudjuk legyőzni

Lewis Hamilton, a Mercedes versenyzője bízik benne, hogy csapata tovább folytatja a felzárkózást, és hazai nagydíján egy igazán jó eredménnyel örvendeztetheti meg közönségét. A brit egyelőre nem kerget illúziókat.Lewis Hamilton, a Mercedes versenyzője bízik benne, hogy csapata tovább folytatja a felzárkózást, és hazai nagydíján egy igazán jó eredménnyel örvendeztetheti meg közönségét. A brit egyelőre nem kerget illúziókat.

Hamilton a világbajnoki pontversenyben jelenleg a negyedik helyen áll és 55 ponttal marad le az élen álló Sebastian Vetteltől. Ám a brit Kanadában idén harmadik alkalommal is dobogóra állhatott, így bizakodó a jövőt illetően.

A Mercedes versenyzője ugyan nem gondolja, hogy a győzelemért szállhatnak harcba Silverstone-ban, azonban meggyőződése, hogy jó úton haladnak a csapattal.

„Nem úgy hagytam el Montrealt, hogy nyerni fogunk Silverstone-ban. Vettel egy másodperccel volt gyorsabb körönként, mint én. Nem fogunk egy másodpercet gyorsulni a következő versenyig, de a többieket legyőzhetjük.”

„Még 12 verseny van hátra a bajnokságból, szóval semmi nem lehetetlen. De újabb nagy előrelépést kell tennünk az autóval.”

Hamilton elmondta, minden erejükkel azon lesznek, hogy további javulást érjenek el, és felvegyék a versenyt a Red Bull-lal. A 28 éves pilóta szerint bizakodásra ad okot, hogy csapattársának, Nico Rosbergnek már sikerült legyőznie a Red Bull címvédő világbajnokát Monacóban.

„Gyorsan kapaszkodunk fel, és Nico már legyőzte őt [Vettelt] Monacóban, úgyhogy meg lehet csinálni. Mindenesetre jó eredménnyel akarok szolgálni a brit rajongók számára.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

OSRAM

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
pp_gemius_hit('Aurgi_e7YvPTGxeFO8vlnqSc71yG41rhwqueMi4R8QT.b7');

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!