Hamilton: Will Smith miatt teljesen másképp készültem a versenyre - F1VILÁG.HU

Hamilton: Will Smith miatt teljesen másképp készültem a versenyre

HIRDETÉS
Will Smith jelenléte teljesen megzavarta Lewis Hamilton versenyre való felkészülését Abu Dhabiban, ennek ellenére mégis sikerült győznie a szezon utolsó versenyén.
Fotó: Mercedes

Will Smith jelenléte teljesen megzavarta Lewis Hamilton versenyre való felkészülését Abu Dhabiban, ennek ellenére mégis sikerült győznie a szezon utolsó versenyén.

A népszerű amerikai színész és a sportág ötszörös világbajnoka még a verseny előtt is együtt „lógtak” az F1-es paddockban, közös videókat rögzítettek, és ezeket megosztották rajongóikkal a közösségi oldalakon.

Smith Hamilton vendégeként érkezett Abu Dhabiba, sőt, egy saját versenyzői overallt is kapott a Mercedestől.

A brit világbajnok vasárnapi győzelme után elárulta, Smith jelenléte teljesen felborította a versenyre való felkészülését.

„Elég szokatlan hétvége volt. Szombat reggel filmet forgattunk a FIFA-val és a Sony-val, ma pedig mindenfélét csináltunk Will-lel” – mondta Hamilton.

„Will az eredeti „hype-ember”, ő maga a „hype”. Rengeteg energiát kreál! Olyan számomra, mint egy nagy testvér, szóval csináltunk pár videót, meg ilyenek, ami azt illeti, 10 perccel azelőttig, hogy beültem az autómba.”

„Csináltunk pár vicces videót, amit korábban soha nem tettem, mert általában ez a periódus számomra a felkészülésről szól. Szóval a verseny előtt úgy voltam vele, „atyaég, teljesen megváltoztattam a procedúrám”, amikor általában nyugodt időszakra van szükségem.”

„De végül sikerült jó versenyt futnom, utána pedig elég „sztenderd” versenyt futottam.”

Hamilton az újabb győzelme után méltatta csapatát, a Mercedest.

Hirdetés

„Kivételes munkát végeztünk idén, kiváltság ezekkel a srácokkal dolgozni. Örülök, hogy sikerült ilyen jó eredménnyel zárni az évet.”

„Seb [Vettel] kiválóan versenyzett a futam során, nagyszerű köröket futott, és elég trükkös volt a verseny vége a szél miatt, de szerintem ez ugyanúgy érintett mindenkit.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!