Niki Lauda
Auf Wiedersehen, Niki Lauda!
Mercedes: Niki, te egyszerűen pótolhatatlan vagy!
Laudára emlékezik a Forma-1 világa
Next
Prev

Hamiltonék különleges ajándékot küldtek a halálos beteg kisfiúnak

Fotó: Pirelli
Fotó: Pirelli
Egy igazán különleges ajándékkal lepte meg súlyosan beteg rajongóját Lewis Hamilton, valamint a Mercedes Forma-1-es csapata.

A vasárnapi Spanyol Nagydíjon győztes Hamilton már a verseny után is úgy nyilatkozott, sok erőt adott neki az a Harry nevű kisfiú, aki kórházi ágyából fekve üzent neki nemrég. Az ötszörös világbajnok az ötéves fiúnak ajánlotta győzelmét.

A brit Harry Shaw súlyos rákbetegségben szenved, szüleinek még áprilisban az orvosok azt mondták, mindössze egy hete van hátra. A kisfiút utolsó napjaira hazavihették szülei, ahol egy fantasztikus ajándékkal lepte meg őt Hamilton és a Mercedes: egy igazi Forma-1-es versenyautóval.

A kis Harry megkapta Lewis Hamilton barcelonai győzelméért járó trófeáját is.

„Nem ismerem Lewist, de azt hiszem, láthattuk, hogy egy igaz, tisztességes és szerethető ember” – nyilatkozta a kisfiú édesapja, James Shaw.

„Egy őszinte üzenet volt a részéről, Harrynek nyerte meg ezt a versenyt, ami nagyon sokat jelent.”

Charlotte Shaw, Harry édesanyja hozzátette: „Mosolyt csalt az arcára életének egy olyan időszakában, amikor nem sok öröme lehet… Egyre nagyobb, egyre szélesebb és szélesebb lett a mosolya. Különleges azt látni, hogy Harry ennyire jól érzi magát.”

A kis Harry üzent is Hamiltonnak a verseny előtt, az Instagramon közzétett bejegyzésben azt mondta, „sok szerencsét a spanyolországi győzelemhez, és köszönöm az ajándékokat”.

Hamilton a futam után úgy nyilatkozott: „Ma elképesztő módon inspirált ez a kissrác ezzel az üzenettel. Ő volt ma az én lelki angyalom.”

 

Kapcsolódó cikkek

Friss hírek