Hamiltont már nem érdekli, mi történt Monacóban - F1VILÁG.HU

Hamiltont már nem érdekli, mi történt Monacóban

HIRDETÉS

A Mercedes Forma-1-es csapatának kétszeres világbajnoka, Lewis Hamilton elárulta, már sikerült túltennie magát a két hete, Monacóban történteken.


A Mercedes Forma-1-es csapatának kétszeres világbajnoka, Lewis Hamilton elárulta, már sikerült túltennie magát a két hete, Monacóban történteken.

A brit pilóta remekül teljesített Monte-Carlóban, a versenyen végig vezetett, egy taktikai hiba miatt azonban végül elveszítette a győzelmet csapattársával, Nico Rosberggel szemben, és Sebastian Vettel mögött csak harmadikként ért célba.

A súlyos bakiért elnézést kért később a Mercedes vezetése, Hamilton pedig elárulta, minden erejével arra összpontosít, hogy hétvégén, Kanadában visszavágjon – no nem a csapatnak, hanem bajnoki riválisainak.

„Nem nézek visszafelé. Csak előre tekintek. Nem sokáig rágódtam a legutóbbi versenyen történteken” – mondta Montrealban a címvédő.

„A következő versenyre összpontosítottam, más, fontosabb dolgokkal foglalkoztam, például az edzéssel. És próbálok minél erősebb lenni ezen a hétvégén.”

„Nem számít, mi történt a múltban, nem lehet mit tenni vele, nincs értelme rágódni rajta. Tudom, hogy rengeteg a kérdés Monacóban kapcsolatban, de tényleg nem akarok visszatekinteni már arra a versenyre.”

„Továbbléptem. Még csak nem is gondolok rá. Egyáltalán nem érdekel az egész. Arra fókuszálok, hogy mi lesz ezután. A múlttal nem tudok már mit kezdeni.”

„Van egy bajnokság, amit meg kell nyerni, szóval erre összpontosítok. Nem számít, mit érzek, vagy mit éreztem. De mondom, momentán semmit sem érzek a monacói esettel kapcsolatban.”

Amikor Hamiltont arról kérdezték, mennyire bízik a Mercedes csapatában, így felelt: „Ahogy mindig, most is 100 százalékig. Teljes mértékben hiszek és bízok bennük. Hihetetlen sikert értünk el együtt, egy verseny tehát nem dönti romba mindazt, amit felépítettünk.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!