Hírek

Hamiltont nem kell meggyőzni a hosszabbításról

A McLaren Mercedes világbajnok versenyzője, Lewis Hamilton a minap elhintette, szívesen meghosszabbítaná idén lejáró kontraktusát a wokingi alakulattal.


A McLaren Mercedes világbajnok versenyzője, Lewis Hamilton a minap elhintette, szívesen meghosszabbítaná idén lejáró kontraktusát a wokingi alakulattal.

A 2008-as év legjobbja az elmúlt esztendőben nem épp élete formáját nyújtotta, azóta azonban magánélete, és pályán nyújtott teljesítménye is rendben van.

Hamilton Ausztráliában, Malajziában és Kínában is harmadikként ért célba, így jelenleg a bajnoki ponttáblázat második helyét foglalja el csapattársa, Jenson Button mögött, aki nyerni tudott az év első versenyén.

„Idén minden jobb. A csapat is, az autó is, és én is sokkal jobb vagyok, ráadásul itt van édesapám is. És ez nem ilyen kamudolog. Remek kötelék van köztünk. A dolgok remekül mennek, és ez tükröződik a teljesítményemen is” – mondta elégedetten Hamilton a Daily Telegraph-nak nyilatkozva.

„Idén egyértelműen következetes vagyok – következetesen a harmadik. De boldog vagyok, hiszen jó néhány pontot szereztünk, és továbbra is harcban vagyunk.”

Habár elmondása szerint kiválóan mennek a dolgok a McLarennél, a brit egyelőre nem kívánja követni csapattársa példáját, aki már az elmúlt esztendő végén kiterjesztette megállapodását a patinás istállóval. A 27 éves versenyző mindazonáltal elmondta, nem kell meggyőznie őt a csapatnak.

„Nem a meggyőzésről szól a dolog, nem kell engem meggyőzni. Amikor szükség lesz rá, majd dönteni fogok a jövőmről” – szögezte le.

Szólj hozzá!