Hamiltont viselkedése miatt támadják, a brit bocsánatot kért - F1VILÁG.HU

Hamiltont viselkedése miatt támadják, a brit bocsánatot kért

HIRDETÉS
FORMULA 1 - GP of Austria 2017

Kiakadtak a rajongók Lewis Hamilton egy közösségi oldalon közzétett bejegyzése miatt – a négyszeres Forma-1-es világbajnok bocsánatot kért.

A brit versenyző egy Instagram-sztorit tett közzé karácsonykor, melyben szomorúságának adott hangot amiatt, hogy kigyermekkorú unokaöccse hercegnős ruhában játszott.

„Annyira szomorú vagyok. Nézzétek az unokaöcsémet! Miért viselsz hercegnős ruhát? Ezt kaptad karácsonyra? Miért kérted ezt? A fiúk nem viselnek hercegnős ruhát!” – mondta Hamilton a vidáman játszó kisgyereknek, az erről készült videót pedig megosztotta közösségi oldalán.

Ezt látva többen kritizálták a brit versenyzőt, mondván, nyilvánosan megalázta a kisgyermeket.

Hamilton kedden elnézést kért a történtekért.

„A minap unokaöcsémmel játszottam, és rájöttem, hogy nem megfelelő szavakat használtam – szóval töröltem a bejegyzést” – fogalmazott a brit.

Hirdetés

„Nem akartam ártani, nem akartam senkit megbántani. Szeretem, hogy az unokaöcsém szabadon kifejezheti magát, ahogy mindannyiunknak kellene.”

„Rendkívül sajnálom a viselkedésemet, mert tudom, hogy a mai világban ez senkitől sem elfogadható – nem számít, kiről van szó, nem szabad marginalizálni, vagy sztereotipizálni. Én mindig mindenkit támogattam abban, hogy úgy élje az életét, ahogy szeretné, és remélem, hogy meg tudják bocsátani nekem ezt az ítélkezésemet.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!