Háromszoros fizetést ajánlott a McLaren Ricciardónak

Fotó: Red Bull Racing
MONTREAL, QC - JUNE 07: Daniel Ricciardo of Australia and Red Bull Racing looks on in the Paddock during previews ahead of the Canadian Formula One Grand Prix at Circuit Gilles Villeneuve on June 7, 2018 in Montreal, Canada. (Photo by Mark Thompson/Getty Images)

Daniel Ricciardo lehetne az egyik legjobban fizetett F1-es versenyző, amennyiben elfogadja a McLaren ajánlatát.

A 2019-es versenyzői piaci kör még egyáltalán nem zárult le: RIcciardo, a Red Bull versenyzője még nem írt alá jelenlegi csapatával, ahogyan Lewis Hamilton, a Mercedes pilótája sem.

A hírek szerint azonban közben a Ferrari és a McLaren is megkörnyékezte Ricciardót, sőt a Mercedesszel is hírbe hozták, valamint kiderült, hogy a McLaren a jelenlegi fizetésének több mint háromszorosát kínálta neki: 20 millió dollárt évente, tudta meg a Sports Bild című lap. Ezzel egyébként még mindig nem lenne olyan magas a fizetése, mint Sebastian Vettelnek (évente 60 millió $) vagy Lewis Hamiltonnak (évente 50 millió $).

Helmut Marko, a Red Bull tanácsadója elárulta, a McLaren ugyan szeretné csapatában tudni RIcciardót, azonban ő biztos benne, hogy ha az ausztrál elmegy tőlük, akkor csak a Mercedes vagy a Ferrari lehet a cél.

„A mi Daniel Ricciardónk a versenyzői piac királya. A McLaren minden héten többet kínál neki” – nyilatkozta Marko.

A szakember azt is hozzátette, bízik benne, hogy Lewis Hamilton mihamarabb aláír a Mercedesszel, mert egyelőre emiatt nem tudnak hosszabbítani Ricciardóval.

„Ricciardo addig nem akar aláírni, amíg Hamilton nem teszi meg. Ez egy kicsit furcsa, de hamarosan remélhetőleg véget ér.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

OSRAM

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
}

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!