Fotó: Red Bull Racing
Hírek

Háromszoros fizetést ajánlott a McLaren Ricciardónak

Daniel Ricciardo lehetne az egyik legjobban fizetett F1-es versenyző, amennyiben elfogadja a McLaren ajánlatát.

A 2019-es versenyzői piaci kör még egyáltalán nem zárult le: RIcciardo, a Red Bull versenyzője még nem írt alá jelenlegi csapatával, ahogyan Lewis Hamilton, a Mercedes pilótája sem.

A hírek szerint azonban közben a Ferrari és a McLaren is megkörnyékezte Ricciardót, sőt a Mercedesszel is hírbe hozták, valamint kiderült, hogy a McLaren a jelenlegi fizetésének több mint háromszorosát kínálta neki: 20 millió dollárt évente, tudta meg a Sports Bild című lap. Ezzel egyébként még mindig nem lenne olyan magas a fizetése, mint Sebastian Vettelnek (évente 60 millió $) vagy Lewis Hamiltonnak (évente 50 millió $).

Helmut Marko, a Red Bull tanácsadója elárulta, a McLaren ugyan szeretné csapatában tudni RIcciardót, azonban ő biztos benne, hogy ha az ausztrál elmegy tőlük, akkor csak a Mercedes vagy a Ferrari lehet a cél.

„A mi Daniel Ricciardónk a versenyzői piac királya. A McLaren minden héten többet kínál neki” – nyilatkozta Marko.

A szakember azt is hozzátette, bízik benne, hogy Lewis Hamilton mihamarabb aláír a Mercedesszel, mert egyelőre emiatt nem tudnak hosszabbítani Ricciardóval.

„Ricciardo addig nem akar aláírni, amíg Hamilton nem teszi meg. Ez egy kicsit furcsa, de hamarosan remélhetőleg véget ér.”

Szólj hozzá!
Háromszoros fizetést ajánlott a McLaren Ricciardónak
Ekkor rajtol a Forma-1-es Német Nagydíj
Sergio Marchionne távozik a Ferrari éléről
Bottas: A legjobbamat fogom nyújtani holnap
Kiderült, mi történt Hamilton autójával