Hartley elnézést kért csapattársától az ijesztő incidensért

Fotó: Scuderia Toro Rosso
SHANGHAI, CHINA - APRIL 14: Brendon Hartley of Scuderia Toro Rosso and New Zealand during qualifying for the Formula One Grand Prix of China at Shanghai International Circuit on April 14, 2018 in Shanghai, China. (Photo by Peter Fox/Getty Images) spark

Brendon Hartley sűrű elnézést kért csapattársától, Pierre Gaslytól, miután az Azeri Nagydíj időmérő edzésén majdnem óriási balesetbe keveredtek.

Hartley a Q1-ben ütközött neki a falnak, alapvetően ez okozta az incidenst – lelassított, majd csapattársa nagy tempóval hirtelen utolérte, és majdnem nekiütközött hátulról.

Az új-zélandi pilóta elmondta, nagyon sajnálja a történteket, és már bocsánatot is kért csapattársától.

Ez egy katasztrófa volt, nagyon mérges vagyok miatta. Nem tudtam összerakni egy kört a sárga zászlók miatt, aztán hozzáértem a falhoz, és tudtam, hogy problémám van, lelassultam, és nem tudtam, hogy Pierre ennyire közel van hozzám.”

„Fele annyival mentem, megpróbáltam felmérni, hogy mekkora a problémám, és összekavartam mindent. Az a probléma a falakkal, hogy nem látod, hogy jönnek a többiek” – folytatta Hartley.

Nagyot hibáztam, elnézést kérek. Bocsánatot kérek tőle, hogy útban voltam, és hogy majdnem hatalmas balesetet okoztam. Nagyon csalódott vagyok, ez nem egy jó nap.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
}

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!