Heidfeld levelet írt Kubicának - F1VILÁG.HU

Heidfeld levelet írt Kubicának

HIRDETÉS

Malajziában elért harmadik helyezését követően levelet írt a sérült Robert Kubicának a Lotus Renault GP német versenyzője, Nick Heidfeld.


Malajziában elért harmadik helyezését követően levelet írt a sérült Robert Kubicának a Lotus Renault GP német versenyzője, Nick Heidfeld.

A rutinos versenyző azt követően kapott versenyzési lehetőséget a brit zászló alatt versenyző istállótól, hogy Kubica még február elején súlyos ralibalesetet szenvedett.

A Renault számára mindenképp nagy érvágás volt a lengyel tehetség elvesztése, különösen úgy, hogy azóta kiderült, az R31-es konstrukció képes felvenni a versenyt a Forma-1 élcsapataival.

Vitaly Petrov Ausztráliában, Nick Heidfeld pedig Malajziában állhatott fel a dobogó legalsó fokára, melyet követően utóbbi versenyző nyílt levelet intézett a lábadozó versenyzőnek, egykori csapattársának, melyben a következő állt:

„Kedves Robert!

Láttad, hogy a sisakom elejére rárakattam a logódat, és ráfesttettem a lengyel zászlót az oldalára? Szerettem volna megmutatni és tudatni veled, hogy gondolok rád. Meg akartam mutatni rajongóidnak, hogy része vagy a Forma-1-nek, mint ahogy ennek a csapatnak is. Ez a harmadik hely a tiéd is!

A verseny során sokat gondoltam rád. Amikor átszeltem a célvonalat, a boldogság eluralkodott rajtam. Tudom, mit gondolsz most: „A Lotus Renault GP épített egy fantasztikus autót az idei évre. Szeretnék minél hamarabb visszatérni, hogy vezethessem azt!”

Meg is tudod csinálni, a legjobbakat kívánom neked a rehabilitációhoz. Mielőbbi jobbulást!

Nick

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!