Heidfeld mindent megtesz a visszatérésért

Azt követően, hogy a Renault az elmúlt hónapban megvált tőle, Nick Heidfeld mindent megtesz azért, hogy ismét visszatérjen a Forma-1-be.


Azt követően, hogy a Renault az elmúlt hónapban megvált tőle, Nick Heidfeld mindent megtesz azért, hogy ismét visszatérjen a Forma-1-be.

A német versenyző a Belga Nagydíjat megelőzően veszítette el versenyzői ülését az enstone-i alakulatnál, miután az bejelentette, hogy a továbbiakban a Vitaly Petrov – Bruno Senna párossal folytatja a világbajnoki küzdelmeket.

Ugyan nem sok lehetősége van arra, hogy versenyzői üléshez jusson, Heidfeld saját bevallása szerint mindent megtesz a visszatérésért.

„Rendkívüli módon bízom abban, hogy sikerül biztosítani egy ülést. Nem sok áll rendelkezésre a jövő évre, de dolgozunk rajta” – fogalmazott a rutinos sofőr az Autosportnak.

„Már most vannak támogatók, akik érdeklődnek. Viszont ha ez az elsődleges szempont ahhoz, hogy vezethessek, akkor valószínűleg nem tudok harcba szállni olyasvalakivel, aki milliódolláros támogatást élvez.”

Heidfeld utolsó teljes szezonját még 2009-ben teljesítette a BMW színeiben, a következő esztendőben a Mercedes GP tartalékosa volt, majd az idény végén csatlakozott a Sauber alakulatához.

A 2011-es szezont megelőzően azért csatlakozott a Lotus Renaulg GP csapatához, mert Robert Kubica súlyos balesetet szenvedett februárban, így nem tudta vállalni a szereplést az idei bajnokságban.

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!