Hihetetlen: Rosberg elveszítette a vb-trófeát! - F1VILÁG.HU

Hihetetlen: Rosberg elveszítette a vb-trófeát!

HIRDETÉS
Mercedes-AMG Motorsport, Motorsport meets Sindelfingen, Mercedes AMG Petronas, F1, Formel 1, Nico Rosberg ;Mercedes-AMG Motorsport, Motorsport meets Sindelfingen, Mercedes AMG Petronas, F1, Formula 1, Nico Rosberg;  trophy

Hihetetlen dolgot árult el a Forma-1 szerdai, londoni parádéján a királykategória regnáló bajnoka, Nico Rosberg – a német vb-trófeája egész egyszerűen elveszett a postán!

Rosberg elárulta, a korábbi világbajnokok aláírásával telegravírozott ezüstből és aranyból készült serleget a goodwoodi fesztiválra küldték el, az azonban nem érkezett meg, és napokig azt sem tudták róla, hol van.

„Nagyon különleges számomra természetesen, de nagyon megijedtem, mert nemrég elküldtük Goodwoodba nagyon komoly biztonsági intézkedések mellett – és végül elveszett” – árulta el a világbajnok.

„5 napra eltűnt! Ez rengeteg idő! Úgyhogy volt pár álmatlan éjszakám, de mostanra meglett. Elveszett, elveszett a postán! De most már minden oké, úgyhogy nagyon örülök.”

Rosberg Londonban elárulta, nem szándékozik visszatérni a Forma-1-be, élvezi az életet.

„A bakancslistámon dolgozom – úgyhogy pénteken megyek Wimbledonba, aztán vasárnap a Brit Nagydíjra, mielőtt ellátogatok Kaliforniába, a Szilícium-völgybe egy inspiráló túrára.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!