Verstappen vs. Ocon

Hivatalos: A Caterham hosszabbított a Renault-val

A Caterham istálló bejelentette, hogy további három évvel meghosszabbítja szerződését a Renault-val, így 2016 végéig a franciák erőforrásait használja majd.


A Caterham istálló bejelentette, hogy további három évvel meghosszabbítja szerződését a Renault-val, így 2016 végéig a franciák erőforrásait használja majd.

„Ez a bejelentés egy nagyon jó hír Forma-1-es csapatunk számára” – mondta a Catehram csapatfőnöke, Cyril Abiteboul.

„2011 óta tartó üzleti együttműködésünk megerősítése mindez, különös tekintettel a 2012-ben életre hívott utcai autó projectünkre, ami a Caterham és az Alpine között köttetett, ami már előrehaladott fejlesztési stádiumban van.”

A Caterham és a Renault Alpine utcai autó project együttműködés már előrejelezte korábban, hogy a csapat minden bizonnyal marad jelenlegi motorszállítójával.

A mai bejelentés azt is jelenti, hogy a Sauber és a Lotus kivételével már az összes csapat hivatalosan bejelentette, hogy milyen motorral áll majd rajthoz 2014-ben.

A Sauber minden bizonnyal a Ferrarival marad, bejelentés hamarosan várható, míg a Lotusnak sincs semmi oka arra, hogy lecserélje Renault motorját.

 

Kapcsolódó cikkek

Vettel a leggyorsabb az első barcelonai tesztnapon

A Ferrari német versenyzője, Sebastian Vettel volt a leggyorsabb a Forma-1-es csapatok barcelonai tesztjének nyitónapján. Kimi Räikkönen számára nem indult könnyen a nap, ám végül produktív napot zárt a katalán fővárosban.

Az F1-es csapatok barcelonai tesztbeosztása

Hétfőn hivatalosan is megkezdik a felkészülést a 2019-es Forma-1-es idényre a királykategória csapatai. Barcelonában tesztel a száguldó cirkusz mezőnye!

Videó: Ricciardo bejáratta a Renault-t

Barcelonában pályára vitte a Renault 2019-es Forma-1-es versenyautóját Daniel Ricciardo. Az ausztrál versenyző a Red Bulltól szerződött át a francia istállóhoz.

Friss hírek