Hivatalos: Alonso a McLarennél marad 2018-ban - F1VILÁG.HU

Hivatalos: Alonso a McLarennél marad 2018-ban

HIRDETÉS
Fotó: McLaren

2018-ban is a McLaren versenyzője marad a Forma-1-ben a kétszeres világbajnok Fernando Alonso – jelentették be csütörtökön. A spanyol hosszú távra állapodott meg a wokingiakkal.

Alonso szerződése az idei szezont követően járt volna le, a spanyol kontraktusát azonban hosszas egyeztetés után végül meghosszabbította a McLaren.

„Fantasztikus, hogy folytathatom a partnerségemet a McLaren csapatával” – mondta a spanyol versenyző.

„A szívem mindig azt súgta, hogy maradjak, igazán otthon érzem magam itt. Ez egy fantasztikus csapat, tele hihetetlen emberekkel, soha nem találkoztam még ilyen barátságos hangulattal a Forma-1-ben. Hihetetlenül boldog vagyok, hogy itt versenyezhetek.”

„És ami még nagyon fontos, hogy a McLarennel megvannak a technikai forrásai és financiális kapacitása ahhoz, hogy nagyon gyorsan visszatérjen a győztesek útjára, és újra bajnokságokat nyerjen az F1-ben. Habár az elmúlt pár év nem volt könnyű, nem felejtettük el, hogyan kell nyerni, és hiszem, hogy hamarosan újra képesek leszünk rá.”

Arra a kérdésre, hogy a megállapodás csak a következő idényre szól-e, Alonso így felelt: „Nem. Soha nem beszéltünk a szerződés részleteiről, és ezt most sem fogjuk megtenni, de ez egy hosszú távú megállapodás, és majd meglátjuk, hogyan mennek a dolgok.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!