Hivatalos: Vettel 2020-ig a Ferrari versenyzője marad - F1VILÁG.HU

Hivatalos: Vettel 2020-ig a Ferrari versenyzője marad

HIRDETÉS
Fotó: Scuderia Ferrari

2020 végéig biztosan a Ferrari versenyzője marad Sebastian Vettel, a német versenyző ugyanis nemrég aláírta új szerződését a csapattal.

Mindezt a Belga Nagydíj szombati időmérő edzése előtt jelentette be a Ferrari – azok után, hogy a héten Kimi Räikkönen kontraktusát is meghosszabbította 2018 végéig.

Bár a korábbi hírek szerint Vettel csupán 1 évre szerette volna elkötelezni magát – hogy nyitva hagyja lehetőségeit 2019-re –, a Ferrari végül megerősítette, Vettel új szerződése további 3 évre szól.

Toto Wolff, a Mercedes motorsport-igazgatója nemrég arról beszélt, nem tárgyaltak a négyszeres világbajnokkal, Niki Lauda, a német istálló nem ügyvezető elnöke azonban azt mondta, folytak egyeztetések a német versenyzővel.

„Röviden beszéltünk vele egyszer, de minél versenyképesebb lett a Ferrari, annál kevésbé akart volna távozni” – mondta az osztrák a Sky Sports F1 televíziónak. „Szóval rögtön abba is maradtak a tárgyalások pár hónapja.”

Vettel szerződésének meghosszabbítása egyúttal azt is jelenti, hogy a Ferrari 2018-ban is változatlan versenyzőpárossal vág neki a világbajnoki küzdelmeknek

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!