Honda: Egy dobogó még nem old meg minden problémát - F1VILÁG.HU

Honda: Egy dobogó még nem old meg minden problémát

HIRDETÉS
Remek formában kezdte a 2019-es szezont a Red Bull Forma-1-es csapata, habár sokan tartottak attól, az energiaital-gyárosok nem lesznek versenyképesek a Honda erőforrásaival.
Fotó: Red Bull Racing

A japán gyártó 2015-ben tért vissza az F1-be, három éven át dolgozott a McLarennel, ez az időszak azonban rendkívül kiábrándítóan alakult.

A felek útjai végül 2017 végén különváltak, a Honda pedig elkezdett együtt dolgozni a Toro Rossóval, idén pedig a Red Bull Racinggel.

Az évadnyitó Ausztrál Nagydíjon Max Verstappen dobogóra állhatott, és bár biztatóan alakult a kezdés, a Hondánál tudják, rengeteg munka vár még rájuk.

A japán gyártótól a minap rajongók kérdezhettek az egyik népszerű közösségi oldalon, a Twitteren, a Honda szakemberei pedig készségesen válaszoltak ezekre.

„Keményen dolgozunk azért, hogy megépítsük a mezőny legjobb erőforrását” – fogalmaztak a japánok. „Tudjuk, hogy egy dobogó még nem jelenti azt, egy éjszaka alatt megoldódnak a problémáink.”

„Élvezetes vasárnap volt, de tudjuk, hogy kemény küzdelmek várnak ránk a mezőnyben. Keményen próbálkozunk, hogy előrelépjünk a teljesítménnyel és a megbízhatósággal is.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!