Honda: Egy dobogó még nem old meg minden problémát

Fotó: Red Bull Racing
Fotó: Red Bull Racing
Remek formában kezdte a 2019-es szezont a Red Bull Forma-1-es csapata, habár sokan tartottak attól, az energiaital-gyárosok nem lesznek versenyképesek a Honda erőforrásaival.

A japán gyártó 2015-ben tért vissza az F1-be, három éven át dolgozott a McLarennel, ez az időszak azonban rendkívül kiábrándítóan alakult.

A felek útjai végül 2017 végén különváltak, a Honda pedig elkezdett együtt dolgozni a Toro Rossóval, idén pedig a Red Bull Racinggel.

Az évadnyitó Ausztrál Nagydíjon Max Verstappen dobogóra állhatott, és bár biztatóan alakult a kezdés, a Hondánál tudják, rengeteg munka vár még rájuk.

A japán gyártótól a minap rajongók kérdezhettek az egyik népszerű közösségi oldalon, a Twitteren, a Honda szakemberei pedig készségesen válaszoltak ezekre.

„Keményen dolgozunk azért, hogy megépítsük a mezőny legjobb erőforrását” – fogalmaztak a japánok. „Tudjuk, hogy egy dobogó még nem jelenti azt, egy éjszaka alatt megoldódnak a problémáink.”

„Élvezetes vasárnap volt, de tudjuk, hogy kemény küzdelmek várnak ránk a mezőnyben. Keményen próbálkozunk, hogy előrelépjünk a teljesítménnyel és a megbízhatósággal is.”

 

Kapcsolódó cikkek

Kukába a papírformával, jön az Azeri Nagydíj!

Hétvégén következik az Azeri Nagydíj, amely mindenben ellentmond az F1-es városi pályákkal szemben felállított hiedelmeknek: eddig csak izgalmakat, előzéseket és fordulatokat láthattunk Bakuban!

Verstappen a szezon felénél már győzni akar

A Red Bull versenyzője, Max Verstappen azt reméli, az idei szezon felénél már képesek lehetnek arra, hogy a győzelmekért harcoljanak a Mercedes és a Ferrari ellen.

Friss hírek