Honda: Egy dobogó még nem old meg minden problémát

Fotó: Red Bull Racing
MELBOURNE, AUSTRALIA - MARCH 17: The Red Bull Racing team prepare the car of Max Verstappen of Netherlands and Red Bull Racing on the grid before the F1 Grand Prix of Australia at Melbourne Grand Prix Circuit on March 17, 2019 in Melbourne, Australia. (Photo by Robert Cianflone/Getty Images) // Getty Images / Red Bull Content Pool // AP-1YRCFKJNS1W11 // Usage for editorial use only // Please go to www.redbullcontentpool.com for further information. //
Remek formában kezdte a 2019-es szezont a Red Bull Forma-1-es csapata, habár sokan tartottak attól, az energiaital-gyárosok nem lesznek versenyképesek a Honda erőforrásaival.

A japán gyártó 2015-ben tért vissza az F1-be, három éven át dolgozott a McLarennel, ez az időszak azonban rendkívül kiábrándítóan alakult.

A felek útjai végül 2017 végén különváltak, a Honda pedig elkezdett együtt dolgozni a Toro Rossóval, idén pedig a Red Bull Racinggel.

Az évadnyitó Ausztrál Nagydíjon Max Verstappen dobogóra állhatott, és bár biztatóan alakult a kezdés, a Hondánál tudják, rengeteg munka vár még rájuk.

A japán gyártótól a minap rajongók kérdezhettek az egyik népszerű közösségi oldalon, a Twitteren, a Honda szakemberei pedig készségesen válaszoltak ezekre.

„Keményen dolgozunk azért, hogy megépítsük a mezőny legjobb erőforrását” – fogalmaztak a japánok. „Tudjuk, hogy egy dobogó még nem jelenti azt, egy éjszaka alatt megoldódnak a problémáink.”

„Élvezetes vasárnap volt, de tudjuk, hogy kemény küzdelmek várnak ránk a mezőnyben. Keményen próbálkozunk, hogy előrelépjünk a teljesítménnyel és a megbízhatósággal is.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
}

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!