Honda: Nem döntött még versenyzőiről a McLaren - F1VILÁG.HU

Honda: Nem döntött még versenyzőiről a McLaren

HIRDETÉS

A Honda motorsport-igazgatója, Arai Jasuhisa a minap egy interjúban elárulta, még nem született döntés arról, hogy partnercsapatuk, a McLaren jövőre milyen versenyzőpárossal vág neki a bajnokság küzdelmeinek.



A Honda motorsport-igazgatója, Arai Jasuhisa a minap egy interjúban elárulta, egyelőre még nem született döntés arról, hogy partnercsapatuk, a McLaren jövőre milyen versenyzőpárossal vág neki a Forma-1-es bajnokság küzdelmeinek.

A japán vállalat a következő szezontól kezdődően lesz a patinás angol istálló motorbeszállítója, és a hírek szerint bizony szava van a 2015-ös pilótapáros vonatkozásában.

Az elmúlt hetekben olyan hírek kaptak szárnya, melyek szerint a McLaren a hétvégi Japán Nagydíjon jelentheti be, kik lesznek a versenyzői a jövő évben – a nemzetközi sajtóban Fernando Alonso érkezéséről cikkeznek, a Honda részéről azonban úgy nyilatkoztak, nincs még döntés.

„Folyamatosan beszélünk arról, hogy milyen versenyzőket szeretnénk a csapatban látni, és mivel a McLaren most itt van Japánban, teljesen természetes, hogy tartunk meetingeket az istállóval” – mondta Arai Jasuhisa a Sky Sports Newsnak nyilatkozva.

„De nem hinném, hogy meg fogjuk vitatni a versenyzőkérdést, mivel még nem született döntés.”

A McLaren „jó úton halad afelé”, hogy 1981 óta a legrosszabb szezonját zárja a Forma-1-ben, így természetesen nagy kérdés, a Honda érkezésével vajon mire lesz képes a legendás alakulat.

„Természetesen vannak okai a McLaren idei teljesítményének” – mondta a Honda motorsport-főnöke.

„Szóval ezekre a tapasztalatokra alapozva komoly erőfeszítéseket teszünk annak érdekében, hogy megugorjuk a szintet.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!