Horner figyelmeztet, Verstappen ennél csak jobb lesz - F1VILÁG.HU

Horner figyelmeztet, Verstappen ennél csak jobb lesz

HIRDETÉS

A Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner figyelmeztette a riválisokat, ifjú versenyzőjük, Max Verstappen jövőre még jobb formát mutat majd.


A Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner figyelmeztette a riválisokat, ifjú versenyzőjük, Max Verstappen jövőre még jobb formát mutat majd.

A holland tehetséget a Toro Rossótól idén léptették elő a Red Bull Racinghez, és rögtön első versenyét megnyerte az osztrák istálló színeiben.

Verstappen a szezon során bátor és agresszív manővereivel hívta fel magára a figyelmet, és ezekkel kapcsolatban a riválisok többször is kifejtették nemtetszésüket.

A 19 esztendős tehetség nemrég azt mondta, ha a Red Bull képes lesz versenyképes autót adni neki, a világbajnoki címért harcolhat majd.

A Red Bull csapatfőnöke, Christian Hornernek nincs kétsége afelől, Verstappen jövőre még versenyképesebb lesz.

„Azt gondolom, minden sportember tud javítani minden területen. Folyamatosan gyűjti a tapasztalatokat” – mondta Horner.

„Legutóbb, Abu Dhabiban nagyon érett versenyzést produkált, és nagyszerűen kezelte a szuperlágy és a lágy abroncsokat is. Azt gondolom, ahogy gyűjti majd a tapasztalatokat, úgy lesz egyre jobb a következő években. Mindig vannak területek, melyeken az ember fejlődhet.”

A szakember szerint az is bizonyítja Verstappen tehetségét, hogy rögtön a csapatváltás után képes volt jól teljesíteni.

„Lenyűgöző munkát végzett, ahogy beült az autóba – megnyerte az első versenyt, és számos dobogós eredményt szerzett. Nem csak a barcelonai versenyzése volt kiemelkedő számomra, mert Montrealban is nagyon erős volt, és az esős Silverstone-ban is briliáns versenyzést mutatott. Ausztriában is nagyon erős volt, és Japánban is nagyszerű versenyt futott. Mexikóban szintén odatette magát.”

Hirdetés

„A brazíliai pedig abszolút kiemelkedő volt, de Abu Dhabiban is remekelt. Szóval kétségkívül a jövő emberévé minősítette magát.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!