Horner szerint a riválisok irigyek a Red Bullra - F1VILÁG.HU

Horner szerint a riválisok irigyek a Red Bullra

HIRDETÉS

A világbajnoki címek birtokában rendkívül magabiztosan várja a 2011-es forma-1-es világbajnoki sorozatot a Red Bull Racing csapatfőnöke, Christian Horner.


A világbajnoki címek birtokában rendkívül magabiztosan várja a 2011-es forma-1-es világbajnoki sorozatot a Red Bull Racing csapatfőnöke, Christian Horner.

A csapat február 1-jén, Valenciában rántja le a leplet vadonatúj versenygépéről, az RB7-es konstrukcióról, mellyel azonnal meg is kezdik majd a felkészülést az új idényre.

Miután a csapatot számos vád érte az elmúlt szezon során, Christian Horner arra számít, hogy idén is lesznek rosszakaróik – ám elmondása szerint ez a sikeres szereplés velejárója.

„Ez elkerülhetetlen, amíg gyors vagy és sajnos jellemző, ha sikeres vagy” – mondta a csapatfőnök.

„Tehát bele kell törődni. Magunkra fogunk koncentrálni. Jelen pillanatban a Red Bull a legizgalmasabb csapat az F1-ben. Teljesen más csapat vagyunk a többiekhez képest, beleértve azt, amit elértünk, amilyen versenyzőink vannak és ahogy irányítjuk a dolgokat. És ez az a csapatszellem, ami lehetővé tette, hogy elérjük azt, amit végül elértünk.”

Horner hozzátette, úgy érzik, könnyebb helyzetben vannak, hiszen a tavalyi sikerek után már van viszonyítási alapjuk.

„Óriási különbség van aközött, hogy azt hiszed, képes vagy nyerni, vagy tudod, hogy képes vagy nyerni – olyan ez, mint amikor egy versenyző megszerzi az első futamgyőzelmét. A Red Bull Racing úgy vághat neki a 2011-es évnek, hogy már van viszonyítási alapja.”

„Azt hiszem, néhányan csak egyszerűen kellemetlennek érzik, hogy a Red Bull Racing ilyen rövid idő alatt sikeres lett. De ilyen az, amikor az élen versenyzel.”

A szakember emellett elmondta, meg van győződve arról, hogy a regnáló világbajnok, Sebastian Vettel 2011-ben tovább folytatja a fejlődést és még erősebb teljesítménnyel rukkol majd elő.

Hirdetés

„Miután már egy világbajnoki cím is szerepel az önéletrajzában, további fejlődést fogunk látni tőle. Nagyon erős szenvedélye van a munka iránt.”

„Keményen dolgozik és nagyon komolyan veszi a felkészülést, szóval úgy gondolom, a legjobb Sebastian Vettelt fogjuk látni a következő szezonban.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!