Horner szerint teljesen megőrültek a McLarennél - F1VILÁG.HU

Horner szerint teljesen megőrültek a McLarennél

HIRDETÉS
Bahrain Grand Prix Practice

A Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner szerint a McLaren csapatánál teljesen megőrültek, hogy elengedik Fernando Alonsót az Indianapolis 500-ra.

A wokingi gárda a héten jelentette be, hogy Alonso kihagyja a Monacói Nagydíjat, hogy elindulhasson a világ egyik, ha nem a legnagyobb autóversenyén Indianapolisban.

Azóta már kiderült az is, a spanyolt Jenson Button helyettesíti majd Monte-Carlo utcáin.

Christian Horner, a Red Bull csapatfőnöke elárulta, ő biztosan nem engedte volna el Alonsót.

„Fernando helyzete kemény, mert nehéz időket él meg. Zaknek [Brown – a McLaren ügyvezetője] pedig ez komoly probléma. Van egy lehangolt versenyzője, akit valahogy próbál motiválni” – mondta a szakember.

„Most előállt ezzel az ötlettel, hogy elküldi őt Indianapolisba, de teljesen megőrült. Ez a legőrültebb verseny, amit valaha láttam!”

„Nincs teszt. Beugrik majd az autóba. Már az 1-es kanyar is igazán kemény, nem könnyű padlógázzal menni végig. Szóval szerintem pszichiáterhez kellene mennie.”

„Hogy mi elengedtük-e volna a versenyzőinket? Nem. Azt gondolom, ha egy pilóta elkötelezett egy csapat iránt, akkor ez olyan, mintha elkezdene egy másik barátnővel kavarni a szezon felénél, és aztán visszajönne.”

„Talán, ha a versenyek nem ütköznének, vagy az F1-es pályafutásuk végén lennének… A McLarennél most nyilván ez a hozzáállás, ami talán eltér a miénktől, nekik viszont látszólag rendben van.”

Hirdetés

A Williams csapatfőnök-helyettese, Claire Williams szintén azt mondja, hogy ő nem engedné meg pilótáinak azt, amit Alonsónak a McLaren.

„Nem tudom, hogy ez azért van-e, mert az apám lánya vagyok, és tudom, hogy Frank nem engedné. De nem, szerintem nem hagynám. Viszont nem fejtem ki, hogy miért” – mondta Claire Williams.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!