Hülkenberg a BMW-nél folytathatja a DTM-ben!

Nico Hülkenberg (GER) Renault F1 Team RS19. United States Grand Prix, Saturday 2nd November 2019. Circuit of the Americas, Austin, Texas, USA.
Fotó: Renault
A legfrissebb hírek szerint egyre biztosabb, hogy Nico Hülkenberg Forma-1-es pályafutása hamarosan véget ér: úgy tudni, jövő héten a német versenyző bejelenti, a DTM-ben folytatja a BMW színeiben.

Hülkenberg távozni kényszerül a Renault F1-es csapatától, miután a francia istálló még a Belga Nagydíj előtt bejelentette, helyét Esteban Ocon veszi át 2020-ban.

A rutinos pilóta ugyan sokáig bízott abban, hogy sikerül az F1-ben maradnia, ám úgy hírlik, az Alfa Romeo csapata is hosszabbítani fog Antonio Giovinazzival.

Lapértesülések szerint Hülkenberg kedden bejelenti, az idény zárultával befejeződik Forma-1-es pályafutása. Úgy tudni, a rutinos pilóta ismerteti majd jövőbeli terveit is, mégpedig azt, hogy 2020-ban a német túraautó-bajnokságban (DTM) folytatja majd a BMW színeiben.

Az austini paddockban eközben arról is hallani, Hülkenberg fél lábbal azért az F1-ben marad: teszt- és tartalékversenyzőként folytathatja valamely csapatnál.

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Hírlevél