Hülkenberg: A többi már történelem

Fotó: Renault
Nico Hulkenberg (GER) Renault Sport F1 Team on the drivers parade. French Grand Prix, Sunday 24th June 2018. Paul Ricard, France. Hülkenberg

Nico Hülkenberg a tehetségével érte el, hogy a Forma-1-ben maradhasson, hiszen a német mögött sosem állt pénzügyi támogatás.

A Renault pilótája nem csak kitartó, de úgy érzi, a legjobb csapatnál van jelenleg.

Ez is egyfajta eredmény. Még mindig itt vagyok, ami azt gondolom, valamit elmond rólam, és arról, hogy milyen versenyző vagyok.” – kezdte.

Ugyanakkor ez kicsit sz*rságnak és unalmasnak tűnik, nemigaz? Többet szeretnék, de ehhez jó időzítésre van szükség. A megfelelő autóban a megfelelő időben kell lenni. Ezért vagyok itt. A pályafutásomnak pedig még nem ért véget. A Renault személyében egy nagyszerű partnerem van, és közös a célunk. Keményen dolgozunk, hogy ezt elérjük.

Hülkenbergnek 2010 végén át kellett adnia helyét Maldonádónak.

A legnehezebb időszak számomra 2010 vége volt, amikor a Williams nem akart megtartani. Azóta mindig volt olyan csapat, amely előbbre tartja a tehetséget a pénznél. Mögöttem nem állt sosem pénzügyi támogatás, míg más versenyzők ezt fel tudták ajánlani. Nekem a teljesítményemmel kellett meggyőznöm őket.

Úgy tűnt, hogy a Ferrarit sikerült is meggyőznie, de a 2014-es szezonra Kimi Räikkönent választatták helyette.

Voltak tárgyalások, a szerződést ügyvédről ügyvédre küldözgették, de ennek már nincs jelentősége. Nem történt meg, a többi pedig már történelem.” – tette hozzá.

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

No Content Available
HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
pp_gemius_hit('Aurgi_e7YvPTGxeFO8vlnqSc71yG41rhwqueMi4R8QT.b7');

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!