Hülkenberg: Büszke vagyok a mai eredményemre - F1VILÁG.HU

Hülkenberg: Büszke vagyok a mai eredményemre

HIRDETÉS
Bahrain Grand Prix Qualifying

Remek teljesítménnyel rukkolt elő a Bahreini Nagydíj szombati időmérő edzésén a Renault csapata.

Nico Hülkenberg az 5., Jolyon Palmer pedig a 10. helyről rajtolhat majd vasárnap, így a francia istállónak jó esélye van arra, hogy megszerezze idei első pontjait.

Hülkenberg elárulta, nagyon büszke mai teljesítményére, de továbbra is két lábbal a földön jár, hiszen tudja, a pontokat holnap osztják.

„Nagyon elégedett vagyok, tényleg ez volt a maximum, amit kihozhattunk ebből az időmérőből” – mondta a Renault német versenyzője.

„Nagyon büszke vagyok erre az eredményre, a csapat nagyszerű munkát végzett tegnap és ma is. Persze kicsit óvatosan fogalmazok, mert legutóbb is jól alakult az időmérő, és aztán másnap minden balul sült el.”

„Szóval meg kell bizonyosodnunk arról, hogy pontokra váltjuk ezt az eredményt.”

A Renault másik versenyzője, Jolyon Palmer elárulta, a pénteki edzéseken sokat küszködött, de a harmadik gyakorláson sikerült jól beállítani az autót.

„Nico remek kört futott, az enyém nem sikerült olyan jól a Q3-ban, és még rossz motorüzemmódot is állítottam be magamnak” – mondta Palmer.

„De ettől függetlenül elégedett vagyok, mert ez az eddigi legjobb időmérős eredményem. Először vagyok a Q3-ban, ami nagyszerű, és holnap szerezhetünk néhány értékes pontot.”

Hirdetés

„Az igazat megvallva ez a hétvége is elég nehezen alakult eddig, de az időmérő előtt sikerült jó irányt találnunk a beállításokkal.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!