Hülkenberg: Egyszerűen nincs meg a tempó…

Fotó: Pirelli
BAKU CITY CIRCUIT, AZERBAIJAN - APRIL 26: Nico Hulkenberg, Renault R.S. 19 during the Azerbaijan GP at Baku City Circuit on April 26, 2019 in Baku City Circuit, Azerbaijan. (Photo by Jerry Andre / Sutton Images) Hülkenberg
Kiábrándítóan szerepelt a Forma-1-es Azeri Nagydíj időmérő edzésén Nico Hülkenberg. A német versenyző már az első etapban búcsúzni kényszerült.

A Renault csapata egész hétvégén küszködött az autó beállításaival, a szombati, harmadik szabadedzésre pedig teljesen megváltoztatta a beállításokat annak érdekében, hogy javítani tudjon teljesítményén.

Ez végül nem jött össze, Hülkenberg az időmérő első szakaszában [Q1] csak a 18. időt autózta, így számára hamar véget ért a kvalifikáció.

„Egyszerűen nincs meg az önbizalom az autóban” – mondta csalódottan a német versenyző. „Nem érzem otthon magam benne, és a hétvége egyetlen szakaszában sem voltam elégedett vele.”

„És egy olyan pályán, mint a baku, ennek az ember elkezdi megfizetni az árát. Az első edzést kihagytuk, mint mindenki más, szóval ez nem kifogás. Viszont nekünk jobban fájt, mert úgy kezdtük el a munkát, hogy nem voltak meg a beállításaink.”

„A felzárkózásra hajtottunk a hétvégén, de nem jött össze. Ez az első nagy pofon idén, az első alkalom, hogy nem volt meg a tempónk. Daniel véleménye is hasonló, egyszerűen keressük a tapadást, de nem találjuk.”

„A bakui egy őrült verseny lehet, el kell jutnunk a végéig. A mai nap nem alakult jól, de keményen fogunk küzdeni holnap.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
}

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!