Hülkenberg: Javult a Renault versenytempója - F1VILÁG.HU

Hülkenberg: Javult a Renault versenytempója

HIRDETÉS
Motor Racing - Formula One World Championship - Chinese Grand Prix - Qualifying Day - Shanghai, China

Bár a hétvégén még nem teljesen volt elégedett, Nico Hülkenberg azt mondja, az új fejlesztéseknek hála sikerült előrelépéseket tenniük versenytempójuk tekintetében.

A francia istálló a szezon első 3 versenyén meglehetősen jól szerepelt az időmérőkön, a versenyeken azonban teljesítménye rendre elmaradt a várakozásoktól.

Éppen ezért a Renault az Orosz Nagydíjra számos aerodinamikai fejlesztést – köztük egy új első szárnyat – felvonultatott.

Hülkenberg azt mondja, csapata remek munkát végzett, minek hála javult a versenytempójuk is.

„Igen, határozottan. Még nem vagyok teljesen elégedett, van még tennivaló, mert még túl nagy a különbség az egykörös teljesítmény és a versenytempó között. De azt gondolom, kétségkívül nagyot léptünk a megfelelő irányba ezen a hétvégén” – mondta a Renault német versenyzője.

„Ami azt illeti, nagyon elégedett vagyok azzal, amit a csapat elért itt, és azzal is, ahogy taktikáztunk. Már rögtön a rajtnál veszítettünk egy pozíciót, ami nem volt jó – küszködtünk a startnál, helyeket vesztettünk. Az egyetlen, amit tehettünk, hogy változtatunk a taktikán.”

„Amikor mindenki kiállt előlem, elkezdtem keményen nyomni az ultralágy gumikon. Azt kell mondjam, az autó nagyon jól teljesített, sikerült egyre csak gyorsulni, nagyon élvezetes volt.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!