Megosztás:

Hülkenberg: Magnussen egy s*ggfej

Hülkenberg szerint Magnussen a mezőny legsportszerűtlenebb pilótája.
Hülkenberg szerint Magnussen a mezőny legsportszerűtlenebb pilótája. © Renault Sport F1 Team

Nico Hülkenberg, a Renault versenyzője reagált Kevin Magnussen nyomdafestéket nem tűrő szavaira, amelyek élő adásban hangzottak el a Magyar Nagydíjat követően.

Magnussen és Hülkenberg még a futamon, a pályán keveredett konfliktusba egymással, amikor a Haas versenyzője leszorította a Renault pilótáját – ezért meg is kapta büntetését a versenybíráktól, azonban a vita ezzel nem zárult le.

A futam utáni televíziós nyilatkozatok alkalmával Hülkenberg odament versenytársához, közölte vele, hogy ő a legsportszerűtlenebb versenyző, amire Magnussen azt a választ adta, hogy „szopogasd meg a golyóimat, édes”.

„Gratuláltam neki, hogy megint ő a mezőny legsportszerűtlenebb pilótája. Ha a versenyzésről van szó, eldurvul.”

„A kemény védekezés rendben van, de amikor ezt csinálja, akkor az elég könyörtelen, és ezzel a falba küldi az embert. Amit itt csinált, leszorított, ezzel pedig le kellett mennem a pályáról… Ezzel egy s*ggfej volt.”

„Egészen szép szavaink voltak egymáshoz, azt mondta, „szopogasd meg a golyóim”. Ez volt a visszavágása, szóval elég érdekes a helyzet vele kapcsolatban.”

Hülkenberg elmondta, a versenyirányításhoz fog fordulni a dologgal kapcsolatban: „Elmegyek és beszélek Charlie-val. Hallottam, hogy kapott egy kis büntetést, öt másodpercet, de ez nem igazán érdekelte.”

Hükenbergnek egyébként nem ez volt az egyetlen incidense a Haas versenyzőivel, a verseny elején ugyanis Romain Grosjean gondolta úgy, hogy a német őt szorította le – ezt az esetet büntetlenül hagyták a versenybírák.

Magnussen látta az incidenst, és csapatrádión szóvá is tette a dolgot: „Ha ilyet lehet csinálni, amit Hülkenberg tett Romainnal szemben, akkor ez egy piszkos verseny lesz.”

MEGOSZTÁS:

Ezt olvastad már?

A Ferrari finn versenyzője, Kimi Räikkönen azt mondja, a vasárnapi Magyar Nagydíj egészében be...

Hozzászólások

( komment)