Hülkenberg megegyezett a Renault-val

Német és brit sajtóhírek szerint eldőlt, hogy Nico Hülkenberg 2017-ben a Renault csapatnál folytatja Forma-1-es pályafutását. A 29 éves versenyző 2019 végéig a francia istállónál versenyezhet.Német és brit sajtóhírek szerint eldőlt, hogy Nico Hülkenberg 2017-ben a Renault csapatnál folytatja Forma-1-es pályafutását.

Bár a német versenyzőnek érvényes kontraktusa volt a Force India csapatával a következő idényre, úgy hírlik, a silverstone-i istálló nem gördít akadályt Hülkenberg útjába, aki így a Renault-hoz szerződik.

A Sport Bild című német lap azt írja, a 29 esztendős versenyző 2+1 évre szóló, opciós szerződést írt alá a francia istállóval, és a három év alatt a német mintegy 18 millió eurót tehet zsebre.

Mindeközben az Autosport című brit szaklap is arról ír, Hülkenberg szerződése 2 évre szól, ha pedig a felek elégedettek egymással, 2019-re is meghosszabbíthatják azt.

Emellett a minap olyan hírek kaptak szárnyra, melyek szerint a Renault másik versenyzője jövőre Valtteri Bottas lehet – a finn állítólag már előrehaladott tárgyalásokat is folytat a francia istállóval.

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!