Hülkenberg sajátos módon reagált a menesztéséről szóló hírekre - F1VILÁG.HU

Hülkenberg sajátos módon reagált a menesztéséről szóló hírekre

HIRDETÉS
A Renault német versenyzője, Nico Hülkenberg az Instagramon reagált azon hírekre, melyek szerint helyét Esteban Ocon veszi át 2020-ban.
Nico Hülkenberg (GER) Renault F1 Team RS19.
British Grand Prix, Friday 12th July 2019. Silverstone, England.

Az Auto Hebdo című francia lap kedden címlapján, kész tényként közölte, Ocon mindenben megállapodott a Renault-val, így 2020-ban a francia istálló színeiben tér vissza a Forma-1-be.

Mivel a Renault megtartja Daniel Ricciardót a következő évadra, Ocon Nico Hülkenberg helyét veheti át – bár a hivatalos bejelentés természetesen nem történt még meg.

Maga Hülkenberg az Instagramon reagált az Auto Hebdo értesüléseire: a közösségi oldalon közzétett sztorijában a francia lap címlapját tette közzé, hozzá pedig ezt a szöveget mellékelte: „Végre egy sokkal izgalmasabb csütörtök elé nézünk…”

A német versenyző vélhetően a Belga Nagydíj csütörtöki médianapjára, illetve a jövőjével kapcsolatos kérdésekre utalt.

Érdekesség, hogy Hülkenberg még a Magyar Nagydíj előtt az F1VILÁG.HU-nak adott interjújában azt mondta, biztos, hogy a Renault-nál folytatja pályafutását jövőre.

„Pozitívak az előjelek, a menedzsmentem azt mondta, hogy a Renault is velem szeretné folytatni, akárcsak én velük” – mondta lapunknak a rutinos versenyző még Budapesten.

„Ez már a harmadik közös évünk, bár a céljainkat még nem sikerült elérnünk. Ez is az egyik oka annak, hogy folytatni akarjuk a közös munkát, el akarjuk érni ezeket a célokat jövőre, illetve az azt követő években.”

„Szóval remélem, hogy hamarosan jó hírekkel szolgálhatok.”

A száguldó cirkusz mezőnye ezen a hétvégén Monzában vendégszerepel, az F1VILÁG.HU csapata pedig a helyszínről számol be az Olasz Nagydíj eseményeiről! Weboldalunk mellett érdemes figyelemmel kísérni Facebook-oldalunkat is, de természetesen elérhetőek vagyunk az Instagramon is!

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!