Hülkenberg: Semmiféle bejelentés nem lesz kedden

Nico Hülkenberg (GER) Renault F1 Team on the drivers parade. United States Grand Prix, Sunday 3rd November 2019. Circuit of the Americas, Austin, Texas, USA.
Fotó: Renault
A Renault Forma-1-es csapatától az idény végén távozni kényszerülő Nico Hülkenberg cáfolta azokat a sajtóhíreket, melyek szerint hamarosan bejelenti, 2020-ban a DTM-ben folytatja pályafutását.

A Motorsport.com című lap olasz kiadása írta meg vasárnap, úgy tudja, Hülkenberg kedden bejelenti, a szezon végén távozik a Forma-1-ből, és a BMW színeiben folytatja a versenyzést a német túraautó-bajnokságban, azaz a DTM-ben.

A német pilóta helyét Esteban Ocon veszi át a Renault-nál a következő idényben, az egyetlen reális lehetőséget pedig az F1-ben maradásra az Alfa Romeo csapata jelenti számára.

Mivel a hinwili istállónál a Ferrarinak komoly beleszólása van a versenyzőkkel kapcsolatos döntésbe, a csapat jó eséllyel szerződést hosszabbít majd Antonio Giovinazzival, Hülkenberg számára pedig nem marad ülés az F1-ben.

Így jöhet képbe a DTM, a rutinos versenyző viszont Austinban cáfolta a jövőjével kapcsolatos pletykákat.

„Semmi sem lesz bejelentve kedden, higgyenek nekem!” – mondta a német, és kategorikusan kijelentette, nem tárgyalt a BMW-vel sem.

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Hírlevél